Tung : Shërbime : Markë & Identitet
 
Markë & Identitet
 
Marka është shpirti i një shërbimi apo produkti. Është lidhja që ajo krijon me konsumatorin. Ne studiojmë thelbin e biznesit të klientëve tanë, në mënyrë që të krijojmë një strategji të thjeshtë, por, njëkohësisht të fuqishme, për ta nxjerrë një Markë të re për klientin. Marka është themeli i të ardhmes së biznesit të klientit tonë - elementi kyç që bën klientin të veçohet nga konkurrenca.
 
Projektet e fundit në Markë & Identitet
 
Identitet për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014
Shih edhe Markë & Identitet

Dizajn llogoje për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila bën ndërmjetësimin në mes studentëve dhe trajnuesve Kosovar...
Më Shumë
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014
Shih edhe Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
Më Shumë
 
Logo identitet për Toka
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2014
Shih edhe Markë & Identitet

Logo dhe identitet për një qendër kreative të edukimit të quajtur Toka, e cila ka për qëllim që t’u mundosojë të rinjëve të moshave 8-18 e më shumë,...
Më Shumë
 
Identitet për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2014
Shih edhe Markë & Identitet

Dizajn llogoje për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila ofron trajnime nga profile të ndryshme të shkollave profesionale, duke...
Më Shumë
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013
Shih edhe Markë & Identitet, Web & Lojëra

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
Më Shumë
 
Rekomandoje këtë faqe