Tung : Shërbime : Fushata Reklamimi
 
Fushata Reklamimi
 
Marka përcakton se si një konsumator percepton një produkt apo shërbim. Marka është ajo që vendos në mendjen e konsumatorit nëse një produkt apo shërbim është i ri a i vjetër, modern a demode, super a palidhje, i shtangët a elastik - apo kombinim i të gjitha këtyre. Ne krijojmë lidhje të forta mes të Markës dhe konsumatorit nëpërmjet 360° Brand Stewardship® (360° Shërbim ndaj Markës®), që përbëhet nga një numër mjetesh të integruara, të gjitha të implementuara në shërbim të Markës.
 
Projektet e fundit në Fushata Reklamimi
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
Më Shumë
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
Më Shumë
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
Më Shumë
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
Më Shumë
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
Më Shumë
 
Rekomandoje këtë faqe