Tung : Shërbime : Web & Lojëra
 
Web & Lojëra
 
Ne e konsiderojmë përdorimin inovativ të internetit si një pjesë të rëndësishme të 360° Shërbimit ndaj Markës®. Duke qenë se është medium shumë i fuqishëm dhe jo i shtrenjtë, ne ia shfrytëzojmë mundësitë, duke e shpërndarë Markën direkt te konsumatori kudo në botë. Websitet që ne ndërtojmë nuk janë vetëm një gjë e bukur që duhet ta kesh. Websitet tona janë pjesë e rëndësishme e suksesit të biznesit të klientit tonë.
 
Projektet e fundit në Web & Lojëra
 
Nji rrugë e dy punë
krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2014
Shih edhe Web & Lojëra

Dhurata jonë për ju sivjet, është një sfidë e cila edhe të argëton edhe të bën ndihmës të babadimrit, sepse duke skiju ke me i mbledhë dhuratat të...
Më Shumë
 
Website i CEL
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014
Shih edhe Web & Lojëra

Gjatë konceptimit të webfaqes së CEL-it, apo Qendrës për Barazi dhe Liri Gjinore, u pa e rrugës që kjo faqe të strukturohej thjeshtë dhe lezeçëm, të...
Më Shumë
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014
Shih edhe Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
Më Shumë
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Web & Lojëra

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
Më Shumë
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
Më Shumë
 
Rekomandoje këtë faqe