Tung : Shërbime : Promo & Ndodhi
 
Promo & Ndodhi
 
Menaxhim Ndodhish (Evenimentesh)
Një eveniment i suksesshëm shënon shpesh lindjen e një Marke. Duke përcaktuar konsumatorin specifik, të organizosh një eveniment kërkon planifikim të kujdesshëm - që prej studimit të thelbit Markës, deri te konceptimi dhe koordinimi i detajeve teknike. Ne sigurohemi që ky proces të shkojë pa asnjë të metë, duke organizuar evenimente që nxjerrin më të mirën prej Markës, sepse, në fund të fundit, detajet bëjnë të veten.
 
Projektet e fundit në Promo & Ndodhi
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013
Shih edhe Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
Më Shumë
 
Lançimi i Albafone
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013
Shih edhe Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Promo & Ndodhi

Duke u lançuar si operatori i fundit virtual në tregun maqedon, Albafone i qaset një grupi specifik konsumatorësh: përqindjes së lartë të...
Më Shumë
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013
Shih edhe Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
Më Shumë
 
Festa e fundvitit 2012
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2012
Shih edhe Promo & Ndodhi

Pas suksesit të vitit paraprak, Raiffeisen na zgjodhi sërish për ta organizuar festën e fundvitit 2012, me një kërkesë të vetme e të veçantë: të...
Më Shumë
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012
Shih edhe Markë & Identitet, Promo & Ndodhi

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
Më Shumë
 
Rekomandoje këtë faqe