Tung : Shërbime : Dizajn & Publikime
 
Dizajn & Publikime
 
Dizajni grafik është ai që i krijon identitetin Markës. Është mjet komunikimi që përcjell vazhdimsinë e Markës, pavarësisht prej mediumit se ku aplikohet. Dizajni përkujdeset që Marka mos ta humbasë formën e saj.

Ne formojmë njerëz kreativë, që kanë një përgjegjësi të vetme: të promovojnë Markën nëpëmjet punimeve më të shquara kreative.
 
Projektet e fundit në Dizajn & Publikime
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
Më Shumë
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
Më Shumë
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
Më Shumë
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014
Shih edhe Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
Më Shumë
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014
Shih edhe Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
Më Shumë
 
Rekomandoje këtë faqe