Tung : Shërbime
 
Bëj xhiro rreth shërbimeve tona
 
Të përkushtuar ndaj produksionit kreativ dhe përdorimit inovativ të mediave, jemi të specializuar në fushata reklamimi, markë dhe identitet, dizajn & publikime, media interaktive, marrëdhënie me publikun, menaxhim ndodhish (evenimentesh), promocione dhe menaxhim mediash.
 
 
Rekomandoje këtë faqe
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0