Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)
 
Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me dije se mospagesa e rrymës dhe kyçjet jolegale janë të dënueshme me ligj. Njëkohësisht duhej t'i njoftonim konsumatorët se pagesa e rregullt dhe mosvjedhja e përmirëson shërbimin dukshëm.

Rryma elektrike është paraqitur si produkt, i ngjashëm me produktet që i blejmë nëpër dyqane. Qëllimi ishte që ta paraqesim rrymën si një gjë të prekshme, në mënyrë që t'ia bëjmë konsumatorit sa më reale. Fushata do të përmbante informata të detajuara se sa është e rëndësishme të paguhet dhe të kursehet rryma, dhe se sa më bashkëpunues që janë njerëzit, aq më mirë për të gjithë. Titulli i kësaj fushate ishte “Edhe rryma është produkt që blehet. Paguaje që ta kesh!”.

Fushata është lançuar me një sërë prodhimesh: Dy TV reklama të fuqishme, njëra për pagesat, tjetra për kursimin, posterë, billborde, fletushka, radio reklama, letra ngjitëse, reklama gazetash dhe një webfaqe informative.
 

 


 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.