Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)
 
Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile.

Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili do të reflektonte kuptimin e emrit ZOG. Familja ZOG me personazhe unike me personalitete të ndryshme, është pjesë esenciale e trajtimit dhe komunikimit të kampanjave për ZOG.

Verzioni i logos me rreth, rrjedh nga pozita e qëndrimit të ZOG-ut para vrimës së shtëpisë së zogjve.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.