Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
E kuqe pa turp  
E sertë krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 12.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)
 
Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit, nga ne u kërkua diçka e veçantë, dhe ne e bëmë pikërisht atë.

Me vetë faktin se bukuroshja Afërdita Dreshaj është fytyra zyrtare e Kuqalashes, e bën këtë birrë të veçantë. Puna dhe dëshira jonë ishin të krijonim diçka të paharrueshme. Këtë e arritëm duke ia dhënë një kahje paksa më të ndryshme TV reklamës, e cila tregon se gjërat e bukura nuk vijnë lehtë, por kur vijnë, të lënë pa frymë.

Fushata pati jehonë gjithandej nëpër Shqipëri, duke e bërë pjesën e fundit të dialogut batutë që akoma përmendet.
 

 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.