Tung : Punë : Fushata Reklamimi  ///  Paraprak   Pasues
 
Jetës nuk i dihet kurrë  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Banka & Financa)
 
Produksion kreativ i fushatës së imazhit dhe korporatës për kompaninë e sigurimeve Dardania, njërin prej lojtarëve më të vjetër në treg, i cili kërkoi rifreskim imazhi dhe një qasje më të ngrohtë, me ndikim më të madh dhe buxhet të kufizuar.

Realizimi përfshiu krijimin e një TV reklame të animuar, e cila i përshkruan të gjitha shërbimet e ofruara nga kompania, bashkë me materiale të shtypura në formë të fletushkave, reklamave gazetash dhe mediave përjashta.
 

 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.