Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)
 
Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme.

Kishte kohë që e kishim vërejtur mungesën e informatave për ndodhitë e ndryshme në Kosovë, qoftë një koncert, shfaqje apo madje muzikë në ndonjë bar. Shumica e këtyre informatave zakonisht vendoset nëpër rrjete sociale, kryesisht Facebook, por shpesh është vështirë të gjindet, përveç nëse je veçanërisht i/e ftuar në njërën prej ndodhive.

Ne vendosëm ta krijojmë kahmeshku.com, një website i dedikuar veçanërisht për ndodhitë dhe vendet në Kosovë, së shpejti edhe në Shqipëri, poashtu.

Kliko këtu për ta vizituar website-in.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.