Tung : Punë : Markë & Identitet  ///  Paraprak   Pasues
 
Identiteti për Dioklecian
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2011 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)
 
Kompanisë së emërtuar nga perandori romak Diokleciani, i cili ishte me origjinë ilire, ia krijuam markën dhe imazhin duke përdorur tipografi dhe kurorë dafine, ngjashëm me ato të periudhës romake.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.