Tung : Punë : Fushata Reklamimi  ///  Paraprak   Pasues
 
Kanaçja What's Up
krijuar në Shqipëri për AMC më 03.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)
 
Duke vazhduar me stilin rebelioz të paketës "What's Up", të dedikuar të të rinjëve, ne krijuam mini fushatën dhe dizajnet për paketimin e ri të produktit, në kanaçe.
 

 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.