Tung : Punë : Telekom & TI  ///  Paraprak   Pasues
 
Kur të kesh kohë me humbë
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)
 
Bjeri Karrotës dhe Qef n'Qenef janë dy lojë vetë-promovuese të ndërtuara në teknologjinë Flash, me qëllimin e vetëm për të humbur kohë duke i luajtur, sa herë nuk ke çka të bësh. Ah, këto poashtu i kemi bërë t'u lavdëruar me çka jemi në gjendje të bëjmë.

Luaje lojën Bjeri Karrotës.

Luaje lojën Qef n'Qenef.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.