Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Identiteti i ri i Vala  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 11.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)
 
Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë zhvillimesh teknike për të përmirësuar shërbimin ndaj konsumatorëve, që njëkohësisht e bëri të nevojshme ta ndryshojë edhe imazhin e korporatës, për ta çuar kompaninë në një nivel më të lartë. Me afrimin e operatorit të dytë mobil në treg, Valës 900 iu bë e doemosdoshme ta ndryshojë imazhin rrënjësisht, për të mbetur konukrrent i denjë edhe në të ardhmen.

Duke e thjeshtuar emrin vetëm në Vala, ne e dizajnuam një imazh të ri, modern dhe të gjallë, duke e ruajtur emrin dhe prezencën e kompanisë, dhe njëkohësisht duke i dhënë një frymë rinore me përdorimin e shkronjës V që përfaqëson një flutur, një zemër dhe një telefon mobil që palohet.

Një numër produktesh janë dizajnuar dhe prodhuar, duke përfshirë konceptimin dhe produksionin e një TV reklame, billborde, reklama gazetash, fletushka, kalendarë, letra ngjitëse, SIM kartela, kartela rimbushëse dhe shumë produkte tjera të brenduara, duke e bërë njërin prej markave më të forta sot në Kosovë.
 

 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.