Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)
 
Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së marketingut, reklamimit dhe asaj digjitale në gjuhën shqipe.

Është prodhuar enkas të shërbejë si dhuratë për klientët, studentët dhe të gjithë ata që janë të interesuar për reklamimin, dhe kanë dëshirë t'i mësojnë dy-tri gjëra të reja në këtë fushë.

Nëse dëshiron ta kesh një (apo më shumë kopje), mos ngurro të na dërgosh email në .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Mund ta shkarkosh në PDF format kopjen e librit (2.3 MB).

Ose, mund ta shfletosh fjalorthin tonë online duke klikuar këtu.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.
 

Deprecated: Directive 'allow_call_time_pass_reference' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'magic_quotes_gpc' is no longer available in PHP in Unknown on line 0

Deprecated: Directive 'register_globals' is no longer available in PHP in Unknown on line 0