Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)
 
Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një nismë me stil. Ne e menduam një mënyrë të thjeshtë, të pazakontë, direkte, gazmore dhe emocionale për realizimin e TV reklamës, e cila do të vënte biskotën si personazh kryesor të dy tregimeve, një i treguar nga një 10 vjeçar, ndërsa tjetri nga një nënë. Të dyja do ta paraqisnin biskotën si përzgjedhjen më të duhur për tërë familjen, e cila do hahej gjithkund, në çdo kohë, me gjithçka.

Të dy filmat vizatimorë tregojnë tregimin e familjes së lumtur, duke ngrënë Sempre në situata dhe vende të ndryshme. Videot janë të shoqëruara me materiale shtypi në formë të reklamave të gazetave dhe revistave, pamfleteve, librave me aktivitete dhe materiale tjera për shpërndarje nëpër qendra tregtare dhe kopshte fëmijësh në kohën kur prindërit i marrin ata në fund të orarit të punës.

Nënave iu janë dhënë ekzemplarë të produktit falas, bashkë me pamfletet që përmbanin informata dhe reçeta gatimi për ëmbëlsira të ndryshme, ndërsa fëmijët kanë marrë libra aktivitetesh me enigma, poezi, ushtrime për të shkruar dhe matematikë, si dhe aktivitete të ngjyrosjes.

Fushata ka treguar rritje të menjëhershme të shitjes. Duke u treguar prodhim shumë cilësor, Sempre vazhdon të rritet, duke e zgjeruar fuqinë në treg.
  
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.