Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)
 
"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit.

Vizito faqen në Facebook.


Ne i kemi dizajnuar dhe prodhuar me qindëra mija letra ngjitëse 3 mm, të cilat i kemi vendosur në prodhimet e vendit nëpër dyqane dhe supermarkete gjithandej Kosovës, me ndihmën e 20,000 aktivistëve të rinj të lëvizjes.

Qëllimi i fushatës ishte të promovojmë ekonominë lokale duke i identifikuar prodhimet e vendit, që si rezultat do ta rriste shitjen, prodhimtarinë dhe potencialisht vendet e punës. Fushata bëri jehonë në vend brenda disa orësh, ndërsa brenda disa muajsh rezultatet treguan zvogëlmt të importit të prodhimeve të zëvendësueshme me ato të prodhuara në vend. Shumë prodhues e vendosën këtë shenjë brenda dizajneve të paketimeve të tyre, duke e bërë fushatën të përhershme.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.