Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Fol sa të duash, çka të duash  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)
 
Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai flet për lumturinë dhe nuk ngurron të shprehet në gjuhën gjermane. Këto intervista u shpërndanë në internet menjëherë.

Ne e shfrytëzuam këtë rast duke e përdorur Mixhën komercialisht. Pasiqë kur fliste ai rrallëkush e kuptonte se ç'thoshte, ne i thamë Mixhës të na fliste për tema të ndryshme, përfshi dashurinë, jashtëtokësorët, ekonominë dhe ngrohjen globale, në mes tjerash.

Me sloganin "Fol sa të duash, çka të duash", Mixha u përhap nëpër internet edhe një herë, me 13 TV reklama për Z mobile, i shpërndarë vetëm në YouTube dhe Facebook. Ai u bë edhe më i famshëm, ashtu si edhe klienti ynë. Videot u shikuan mbi gjysëmi milion herë brenda një jave.
 

Dashuria


Ekonomia


Jashtëtokësorët


Ambienti


Atdheu


Futbolli


Gjermanët


Gyrbeti


Interneti


Telefoni


Amerika


GJND


Ngrohja globale
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.