Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)
 
Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të afërm në rreth, sepse nuk dijnë saktë se kë ta fusin, në mënyrë që ta përdornin vlerën e shtuar të këtij produkti.

Ideja jonë ishte ta shpjegojmë këtë duke e krijuar një ekip futbolli, meqë ishim në prag të Kampionatit Botëror. Portieri do të ishte përdoruesi vetë, ndërsa ekipi do të përmbante anëtarë të familjes dhe shokë.

Ne i prodhuam tri reklama televizive, duke e përdorur zërin e Kemal Çarkaxhiut, komentatorit të famshëm shumëvjeçar të futbollit, i cili krijoi jehonë të menjëhershme. Ne poashtu dizajnuam dhe prodhuam reklama shtypi, broshura dhe fletushka për këtë fushatë.
 

 


 


 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.