Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Imazhi i korporatës së Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Telekom & TI)
 
Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit. Me dy operatorë mobilë tanimë të vendosur mirë në treg, lufta për ta marrë një pjesë të tregut ishte sfidë më vete.

Ne e krijuam një markë që veçohej nga konkurrenca, bashkë me disa dizajne në formë të artit kinez "origami", që do ta përcillnin markën gjatë gjithë kohës. Çdo produkt apo shërbim do ta kishte një figurë origami e cila do ta identifikonte atë nëpër të gjitha reklamat, pikat e shitjes dhe materialet promovuese.

Kliko këtu për të vizituar website-in e Z mobile, i cili është krijuar nga ne.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.