Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
O sa mirë me qenë shqiptar  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 03.2004 me komente
(Markë & Identitet, Sport & Turizëm)
 
Logo dizajni për "Tifozat Kuq e Zi", adhuruesit e Kombëtares Shqiptare, e cila tanimë është bërë shenja identifikuese e të gjithë adhuruesve të sportit shqiptar në tërë botën, dhe përdoret gjithandej nëpër flamuj, fanella, bluza, kapela, shalla dhe pajisje të tjera.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.