Tung : Punë  ///  Paraprak   Pasues
 
Identiteti i AmCham
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)
 
Logo dhe identiteti Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (AmCham), që përmban elemente amerikane dhe kosovare.
 
 
 Projekti paraprak        Projekti pasues 
 
Rekomandoje këtë projekt
 
Si t'u duk?
Duam shumë ta dijmë mendimin tënd për këtë projekt. Komentet, sygjerimet, kritikat apo lëvdatat tua janë të rëndësishme për ne. Na ndihmo të përmirësohemi.