Tung : Punë : Vala
 
Vala | 9 projekte
 
Familja dhe miqtë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke ofruar shërbimin Familja dhe Miqtë për herë të parë, Vala kërkoi nga ne të prodhojmë një fushatë që do të tregonte se sa lirë është të flasësh...
MË SHUMË
 
Bisedat zgjaten, çmimet ulen
krijuar në Kosovë për Vala më 04.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve, Vala për herë të parë ofroi paketa post-paid, të cilat mundësonin biseda shumë më të gjata për çmime shumë më...
MË SHUMË
 
Mbulueshmëria më e madhe
krijuar në Kosovë për Vala më 12.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Konceptimi, dizajni dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve dhe reklamave për gazeta, për fushatën e mbulueshmërisë së Vala, e cila...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i Vala  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 11.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë zhvillimesh teknike për të përmirësuar shërbimin ndaj konsumatorëve, që...
MË SHUMË
 
008 - SMS ulja e çmimeve
krijuar në Kosovë për Vala më 08.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimeve të operatorit mobil, Vala, rezultoi me ofertën me zbritje të dukshme të çmimeve të SMS-ëve, në €0.08 për...
MË SHUMË
 
Thirrjet ndërkombëtare 50% më lirë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve të operatorit mobil, Vala, produkti që ofron thirrje ndërkombëtare me çmim 50% më të ulët kërkonte reklamë të...
MË SHUMË
 
Të dua është vetëm dy fjalë larg
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Operatori mobil, Vala, për herë të parë mundëson SMS ndërkombëtarë, duke kërkuar rritje të trafikut të SMS-ëve dhe në të njëjtën kohë të mos humb në...
MË SHUMË
 
Kartelat rimbushëse të ilustruara  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 06.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Dizajni i tri llojeve të kartelave rimbushëse për shërbimin pre-paid të telefonisë mobile Vala 900. Të gjitha kartelat kanë ngjashmëri, por secila...
MË SHUMË
 
U pjek pitja!
krijuar në Kosovë për Vala më 05.2005 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Zbritja e madhe e çmimit për SIM Kartelat e Vala 900 i mundësonte të gjithëve ta kenë një numër telefoni mobil. Duke iu drejtuar konsumatorëve të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe