Tung : Punë : Victory
 
Victory | 5 projekte
 
Na u bashkangjit
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Fushatë e buxhetit me të ulët, në formë njoftimi apo buletini, për afatet e regjistrimit në Kolegjin Universitar "Victory", si dhe katër reklama të...
MË SHUMË
 
Website i Hotel Victory
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Web & Lojëra, Sport & Turizëm, Profesionale)

E krijuam këtë website që të reflektojë imazhin luksoz, ekskluzivitetin dhe mikpritjen e Hotelit Victory, duke përdorë PHP dhe MySQL databazë, e...
MË SHUMË
 
Cilësia vërehet nga larg
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Kërkuan nga ne të prodhojmë një TV reklamë që do ta vendoste Kosova Petrol si kompani udhëheqëse në tregun kosovar. Duke qenë krenarë me cilësinë e...
MË SHUMË
 
E ëndërruam... e bëmë
krijuar në Kosovë për Victory më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Edukativo-arsimore)

Në vazhdën e fushatës të një viti më parë, me sloganin "Ëndërroj" (shih projektin) ne krijuam fushatën e Kolegjit Universitar "Victory", e cila...
MË SHUMË
 
Ëndërroj...
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore)

Kur na kërkuan të prodhonim një TV reklamë për Kolegjin Universitar Victory, ishin shumë kërkesa që donin plotësuar, për t'i reklamuar drejtimet e...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe