Tung : Punë : Unioni Europian
 
Unioni Europian | 3 projekte
 
Website i EUICC
krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 12.2011 me komente
(Web & Lojëra, Publike & Politike)

Dizajnimi i website-it të EUICC (EU Information and Cultural Centre) është krijuar enkas për t'i reflektuar vlerat Evropiane të kësaj qendre, dhe...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me dije se mospagesa e rrymës dhe kyçjet jolegale janë të dënueshme...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe