Tung : Punë : Markë & Identitet
 
Markë & Identitet | 55 projekte
 
Identitet për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila bën ndërmjetësimin në mes studentëve dhe trajnuesve Kosovar...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Logo identitet për Toka
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Logo dhe identitet për një qendër kreative të edukimit të quajtur Toka, e cila ka për qëllim që t’u mundosojë të rinjëve të moshave 8-18 e më shumë,...
MË SHUMË
 
Identitet për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila ofron trajnime nga profile të ndryshme të shkollave profesionale, duke...
MË SHUMË
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
MË SHUMË
 
Identiteti për Enerco
krijuar në Kosovë për Enerco më 11.2013 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Identiteti për Enerco, kompani e importit të karburanteve që po rritet shumë shpejt, që ofron zgjidhje të shumëta energjetike për konsum privat apo...
MË SHUMË
 
Identitet për furrë buke
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Profesionale)

Ne patëm nderin dhe kënaqësinë që ta rifreskojmë identitetin e furrës më të njohur, më tradicionale dhe më simpatike të Mikelit, në qytetin e...
MË SHUMË
 
Identitet për raki safrani
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Identiteti dhe etiketat për kompaninë Melos, një prej prodhuesve të rrallë, jo vetëm në Kosovë, të rakisë së safranit, e cila synon tregjet...
MË SHUMË
 
Identiteti për Gacaferi Glass
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Prodhimtari, Profesionale)

Logo dhe identiteti për Gacaferi Glass, kompani që mirret me prodhimin e xhamave.
MË SHUMË
 
Materialet identifikuese
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Para lançimit të madh të kompanisë, nga ne u kërkua të zhvillonim materialet identifikuese të Albafone, të frymëzuara nga logo që na është dhënë më...
MË SHUMË
 
Identitet për kompani financiare
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 08.2013 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Zhvillimi i markës dhe identitetit të Frost & Fire, një kompani e riskut dhe shkëmbimit financiar, rishtazi e lançuar në New York City, SHBA....
MË SHUMË
 
Identiteti për Innarch
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Logo, identiteti dhe website i studios së arkitekturës, të quajtur Innarch, e cila rishtas u hap në Prishtinë. Shiko këtu website-in e Innarch....
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012 me komente
(Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Publike & Politike)

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
MË SHUMË
 
Identiteti për Connect
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2012 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Profesionale)

Logo dizajni dhe identiteti i kompanisë së re për Menaxhim dhe Konsulencë, të quajtur "Connect". E punuar në stil të thjeshtëzuar, u realizua duke...
MË SHUMË
 
Diplomë britanike n'Prishtinë  
E sertë krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 08.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Staffordshire university nga Britania e Madhe është futur rishtazi në skenën arsimore kosovare, nëpërmjet programit të British Faculty of Business...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dita Nata
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për dyqanin e ndriçimit të quajtur Dita Nata, të koncentruar në shitjen e prodhimeve ndriçuese moderne dhe klasike. Ne e...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i markës dhe website
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Bashkë me re-dizajnimin e identitetit të Promedia, ne dizajnuam dhe zhvilluam website-in e kësaj kompanie, duke përdorë elemente të markës së re, e...
MË SHUMË
 
Edukim shëndetësor oral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dent In është një klinikë dentale që nga ne kërkoi dizajnimin e logos dhe identitetit për vetë klinikën, OJQ-në, si dhe maskotën për broshurat...
MË SHUMË
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit. Vizito faqen në Facebook. Ne i...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dioklecian
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2011 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Kompanisë së emërtuar nga perandori romak Diokleciani, i cili ishte me origjinë ilire, ia krijuam markën dhe imazhin duke përdorur tipografi dhe...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Identiteti për Fryma e Re
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2010 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Kjo parti e sapoformuar kërkoi nga ne të dizajnojmë logon e tyre dhe identitetin që do ti përfaqësonte gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2010. Ne...
MË SHUMË
 
Imazhi i korporatës së Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit. Me dy operatorë mobilë...
MË SHUMË
 
Identiteti për sallonin e bukurisë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2009 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për njërin prej salloneve më prestigjoze të bukurisë në vend, që ofron shërbime të numërta....
MË SHUMË
 
Biznesi, tani edhe më lehtë
krijuar në Shqipëri për USAID më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Publike & Politike)

Para se të hapej Qendra Kombëtare e Licensimit (QKL), aplikimi për një licencë specifikë për biznes ishte ankth i vërtetë. Ishte një proces i gjate...
MË SHUMË
 
Shijo klasin, prek diellin
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2009 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Profesionale)

The Touch of Sun është kompleks i mbyllur banimi në Tiranë, që ofron banesa luksoze me çmime shumë të arsyeshme. Nga ne u kërkua të dizajnonim logon...
MË SHUMË
 
Për gjeneratat e reja të shpikësve  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, MP & Media, Telekom & TI, Edukativo-arsimore)

Dizajn identiteti, posterësh, reklama gazetash dhe shërbime marrëdhëniesh me publikun për IPKO Foundation, institucion që u shpërndan bursa...
MË SHUMË
 
Shkolle e re - imazh i ri
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajni i identitetit për shkollën e re private, fillore dhe të mesme, në Prishtinë, të quajtur Zenit.
MË SHUMË
 
Sepse ne mundemi
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 02.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Profesionale)

Kompania e posaformuar, Concord Investment, kishte shumë për të ofruar, por i mungonte identiteti dhe mënyra se si ta shpërndante këtë ofertë më së...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i hortikulturës
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije)

Logo dhe identiteti për Competitive Fund for Innovation (CFI), dedikuar promovimit dhe zhvillimit të hortikulturës dhe agro prodhimit në Kosovë....
MË SHUMË
 
Në përkrahje të Gjykatave Administrative
krijuar në Shqipëri për USAID më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i logos për iniciativën në përkrahje të Gjykatave Administrative në Shqipëri, e nisur nga programi Millennium Challenge Corporation Albania...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i industrive kreative
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2008 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për INKREA, Agjencia për Zhvillimin e Industrive Kreative, një nismë e Këshillit Britanik (British Council) për t'i mbështetur...
MË SHUMË
 
Cila është e jotja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 09.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Ishte koxha sfidë për ta menduar dhe prodhuar fushatën "Fun Tune" për shërbimin Ring Back Tone (muzika që nganjëherë e dëgjon në telefon mobil duke...
MË SHUMË
 
SMS Grand Prix loja shpërblyese
krijuar në Shqipëri për AMC më 08.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Koncepti dhe prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese SMS Grand Prix kërkonte qasje të veçantë, në mënyrë që të tërhiqte sa ma shumë konsumatorë që...
MË SHUMË
 
Dua të bëj TEXT me ty sonte!  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Për ta rifreskuar shërbimin SMS Flirt të AMC-së, nevojitej diçka e re dhe e pazakontë. Vetë shërbimi kishte kohë që ishte aktiv, por i duhej një...
MË SHUMË
 
Familja dhe miqtë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke ofruar shërbimin Familja dhe Miqtë për herë të parë, Vala kërkoi nga ne të prodhojmë një fushatë që do të tregonte se sa lirë është të flasësh...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN     
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më shumë festimin e ditës më të madhe të historisë së vendit -...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i Vala  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 11.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë zhvillimesh teknike për të përmirësuar shërbimin ndaj konsumatorëve, që...
MË SHUMË
 
Qendra Kombëtare e Regjistrimit
krijuar në Shqipëri për USAID më 09.2007 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i imazhit dhe identitetit të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit (QKR), institucioni përgjegjës për regjistrimin e biznesit dhe çështje tjera...
MË SHUMË
 
Identitet për agro prodhues
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2007 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

APC (Agro Product Commerce) është eksportuesi i parë kosovar i këpurdhave të ngrira. Ata më pas zgjeruan veprimtarinë edhe me fruta dhe perime të...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i PTK
krijuar në Kosovë për PTK më 01.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Publike & Politike)

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim të përgjithshëm të imazhit, i cili njëkohësisht do të...
MË SHUMË
 
Dërgesë ekspress
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për shërbimin e dërgesave të shpejta ALD Express, që përbëhet nga tipografia e qartë dhe dizajni modern i një dërgese në formë...
MË SHUMË
 
Identiteti i Auditorit Gjeneral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2006 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Publike & Politike)

Dizajni i identitetit të Auditorit Gjeneral në Kosovë, që përmban një helmetë ilire, e cila simbolizon mbrojtjen dhe autoritetin....
MË SHUMË
 
Me stil për stilistin
krijuar në Barbados për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Stil i thjeshtë, modern dhe femëror, i përdorur për ta krijuar imazhin e një stilisti flokësh në Barbados.
MË SHUMË
 
Identiteti për Genesis
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni dhe identiteti për konsorciumin e posakrijuar, me emrin Genesis. Logoja është një ambigram, që do të thotë se mund të lexohet edhe nga...
MË SHUMË
 
Shkolla e basketbollit M.R.
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 02.2005 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe ilustrimi i logos dhe imazhit për shkollën e basketbollit "Mark Rodiqi", bashkë me posterin promocional.
MË SHUMË
 
Logo për Oxygen
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Argëtuese)

Dizajni i logos për OJQ-në muzikore, Oxygen.
MË SHUMË
 
Ordinancë mjekuese kineze
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo për ordinancëne e parë në Kosovë për akupunkturë dhe barishte mjekuese kineze.
MË SHUMË
 
Superliga e basketbollit
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 09.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Sport & Turizëm)

Dizajni i logos së Superligës së Basketbollit, e cila është e sponzoruar nga Raiffeisen Bank, që është arsyeja se pse kjo logo përmban elemente...
MË SHUMË
 
Kuti e pazakontë qumështi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2004 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Ndryshe nga produktet tjera të ngjashme të qumështit në tregun Kosovar, paketimi i qumështit "Etnik" është bërë me qëllim për t'i tërhequr...
MË SHUMË
 
Identiteti i AmCham
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Logo dhe identiteti Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (AmCham), që përmban elemente amerikane dhe kosovare.
MË SHUMË
 
O sa mirë me qenë shqiptar  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 03.2004 me komente
(Markë & Identitet, Sport & Turizëm)

Logo dizajni për "Tifozat Kuq e Zi", adhuruesit e Kombëtares Shqiptare, e cila tanimë është bërë shenja identifikuese e të gjithë adhuruesve të...
MË SHUMË
 
Identiteti i Karrota
krijuar në Kosovë për Karrota më 02.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për Karrota, që ishte emri emri i parë i agjencisë së reklamave të cilën e kemi themeluar....
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe