Tung : Punë : Karrota
 
Karrota | 7 projekte
 
Nji rrugë e dy punë
krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Dhurata jonë për ju sivjet, është një sfidë e cila edhe të argëton edhe të bën ndihmës të babadimrit, sepse duke skiju ke me i mbledhë dhuratat të...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së...
MË SHUMË
 
Kur të kesh kohë me humbë
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Bjeri Karrotës dhe Qef n'Qenef janë dy lojë vetë-promovuese të ndërtuara në teknologjinë Flash, me qëllimin e vetëm për të humbur kohë duke i...
MË SHUMË
 
Identiteti për Genesis
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni dhe identiteti për konsorciumin e posakrijuar, me emrin Genesis. Logoja është një ambigram, që do të thotë se mund të lexohet edhe nga...
MË SHUMË
 
Harta e qendrës së Prishtinës  
krijuar në Kosovë për Karrota më 08.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Argëtuese)

Mënyrë e veçantë e kombinimit të pixel-art dhe teknologjisë Flash, për të krijuar hartën e qendrës së Prishtinës, e përdorur enkas për...
MË SHUMË
 
Identiteti i Karrota
krijuar në Kosovë për Karrota më 02.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për Karrota, që ishte emri emri i parë i agjencisë së reklamave të cilën e kemi themeluar....
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe