Tung : Punë : British Airways
 
British Airways | 3 projekte
 
Pije një çaj me BA    
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për British Airways më 05.2007 me komente
(Web & Lojëra, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe zhvillimi i një loje interaktive online në formë të e-kartolinës, për t'i promovuar ofertat speciale të British Airways. Përdoruesit...
MË SHUMË
 
Sa mirë e njeh BA?
krijuar në Kosovë për British Airways më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni i një pyetësori të veçantë për operatorët e udhëtimeve, i bërë për një garë se kush po di më shumë për kompaninë British Airways, për të...
MË SHUMË
 
Londra është më afër se që mendon  
E sertë krijuar në Kosovë për British Airways më 08.2003 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull "Londra është më afër se që mendon", të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe