cheap nfl jerseys Karrota - Puna - IPKO
Tung : Punë : IPKO
 
IPKO | 4 projekte
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
MË SHUMË
 
Mos e le jetën me t'ikë
krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

TV reklamë super e shpejtë për shërbimin e IPKO-s, 3G, i vetmi në vend, e cila tregon se sa e shkurtër është jeta nëse nuk e shfrytëzon të tërë...
MË SHUMË
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
MË SHUMË
 
Për gjeneratat e reja të shpikësve  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, MP & Media, Telekom & TI, Edukativo-arsimore)

Dizajn identiteti, posterësh, reklama gazetash dhe shërbime marrëdhëniesh me publikun për IPKO Foundation, institucion që u shpërndan bursa...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe