Tung : Punë : Fushata Reklamimi
 
Fushata Reklamimi | 86 projekte
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
MË SHUMË
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
MË SHUMË
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
MË SHUMË
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
MË SHUMË
 
Sivjet në deti merre botën me veti
krijuar në Shqipëri e Kosovë për IPKO më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijuam Animacionin për ofertën verore të Ipko’s. Kemi palos “valixhen universale”, me gjësendet që i duhen secilit kur niset për deti, megjithatë...
MË SHUMË
 
Uji Miros
krijuar në Kosovë për më 07.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije)

Kemi krijuar reklamën për Ujin Miros, dhe traditën e lashtë të prodhimit nga burimi nëntokësor, me gjithë autoktonitetin e kemi ndërlidhur me kangën...
MË SHUMË
 
Mos e le jetën me t'ikë
krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

TV reklamë super e shpejtë për shërbimin e IPKO-s, 3G, i vetmi në vend, e cila tregon se sa e shkurtër është jeta nëse nuk e shfrytëzon të tërë...
MË SHUMË
 
Sa më shumë, aq më lirë  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Prodhimi dhe ekzekutimi i fushatës së ofertës së IPKO-s "Business Free Team", që përfshin TV reklamë, dizajne përjashta, fletushka dhe lojë për...
MË SHUMË
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Nëntori festiv
krijuar në Maqedoni për Albafone më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas krijimit të identitetit kryekëput “shqip” për Albafone, fushata për 28 nëntorin ishte një ndër më argëtueset për ne, ku patëm rastin të kalojmë...
MË SHUMË
 
Zgjedhjet lokale 2013 - Prishtinë
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni dhe idejimi i platformës së plotë të komunikimit për fushatën e balotazhit në Prishtinë, për Lëvizjen Vetëvendosje!...
MË SHUMË
 
Lançimi i Albafone
krijuar në Maqedoni për Albafone më 09.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Promo & Ndodhi, Telekom & TI)

Duke u lançuar si operatori i fundit virtual në tregun maqedon, Albafone i qaset një grupi specifik konsumatorësh: përqindjes së lartë të...
MË SHUMË
 
Dil prej shtëpie
krijuar në Kosovë për AUK më 05.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore, Profesionale)

Instituti i Trajnimit dhe Zhvillimit në Universitetin Amerikan të Kosovës (AUK) kërkoi nga ne ta krijonim një fushatë televizive të buxhetit të...
MË SHUMË
 
Gjindu me teknologjinë aty ku duhet
krijuar në SHBA për Solaborate më 04.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Prodhimi i TV reklamës së animuar për Solaborate, një rrjet i ri social në tregun botëror, i dedikuar për profesionistë në fushën e teknologjisë....
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
E kuqe pa turp  
E sertë krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 12.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit, nga ne u kërkua diçka e veçantë, dhe ne e bëmë pikërisht atë. Me...
MË SHUMË
 
Po Isa, ku mbeti?
krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Në turmën e pafund të promocioneve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për t'u dalluar një reklamë ishte e doemosdoshme të bëhej e veçantë, më...
MË SHUMË
 
Jetës nuk i dihet kurrë  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Produksion kreativ i fushatës së imazhit dhe korporatës për kompaninë e sigurimeve Dardania, njërin prej lojtarëve më të vjetër në treg, i cili...
MË SHUMË
 
Bashkon punëdhënësit e punëkërkuesit
krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 09.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Edukativo-arsimore)

Si vazhdimësi e fushatës së kaluar për Qendrat e Edukimit Promocional nëpër Kosovë, nga ne u kërkua të prodhojmë një fushatë për të promovuar...
MË SHUMË
 
Diplomë britanike n'Prishtinë  
E sertë krijuar në Kosovë për Riinvest Instituti më 08.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Staffordshire university nga Britania e Madhe është futur rishtazi në skenën arsimore kosovare, nëpërmjet programit të British Faculty of Business...
MË SHUMË
 
Ku ti je në rradhë të parë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Banka Ekonomike, ndër të tjera, krenohet me faktin se është e themeluar me kapital vendor. Nga ne është kërkuar të ideojmë një fushatë e cila do t'i...
MË SHUMË
 
Viti ka 365 ditë pushim
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Me futjen në tregun kosovar për herë të parë, VAS Tour kërkoi një fushatë imazhi/promocionale të buxhetit të ulët, për ta promovuar kompaninë, si...
MË SHUMË
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një...
MË SHUMË
 
Bjeri papunësisë shkelm  
E sertë krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 11.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore)

Fushatë që promovon Qendrat e Edukimit Promocional në të gjitha qytetet e kryesore të Kosovës, duke ofruar trajnime falas në një numër të madh të...
MË SHUMË
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit. Vizito faqen në Facebook. Ne i...
MË SHUMË
 
Kampion për vitamina
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Lëngut të frutave Jaffa Champion i nevojitej një fushatë përforcimi imazhi gjatë verës, kushtuar fëmijëve gjatë pushimeve të tyre verore. Ne...
MË SHUMË
 
Gjej punë në 4 hapa
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Realizimi i TV reklamës për projektin "Future Job" nga Swiss Cooperation Office, i cili është një website që ofron mundësi punësimi në fushat e...
MË SHUMË
 
Mbyte erën e djersës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Për të treguar fuqinë e vërtetë të deodorantit Odaban, ne krijuam një reklamë që e tregon fuqinë e erës së djersës, e cila është në gjendje ta mbysë...
MË SHUMË
 
Na u bashkangjit
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Fushatë e buxhetit me të ulët, në formë njoftimi apo buletini, për afatet e regjistrimit në Kolegjin Universitar "Victory", si dhe katër reklama të...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Cilësia vërehet nga larg
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Kërkuan nga ne të prodhojmë një TV reklamë që do ta vendoste Kosova Petrol si kompani udhëheqëse në tregun kosovar. Duke qenë krenarë me cilësinë e...
MË SHUMË
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Fol sa të duash, çka të duash  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai flet për lumturinë dhe nuk ngurron të shprehet në gjuhën...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Përjeto botërorin me zë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Nga ne u kërkua të promovojmë një ofertë të veçantë të Z mobile, e cila përkonte me kohën kur mbahej Kampionati Botëror i futbollit më 2010. Ne e...
MË SHUMË
 
Shumë shije, plot shpërblime
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri në një dyqan, i cili e sheh se...
MË SHUMË
 
Bota e dhuratave
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese të qumështit Vita nga Devolli. Ne e përdorëm paketimin e qumështit në TV reklamë sikur të ishte njëra prej...
MË SHUMË
 
Shijo dhe fito
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 20,007 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
E ëndërruam... e bëmë
krijuar në Kosovë për Victory më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Edukativo-arsimore)

Në vazhdën e fushatës të një viti më parë, me sloganin "Ëndërroj" (shih projektin) ne krijuam fushatën e Kolegjit Universitar "Victory", e cila...
MË SHUMË
 
Shijo turizmin rural
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Care International kërkoi nga ne të krijonim një fushatë me buxhet shumë të ulët, që do ta promovonte turizmin rural në Novobërdë, i cili ofronte...
MË SHUMË
 
Imagjinoje këtë...
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Prodhimi i dy reklamave informative për software-at e menaxhimit të sistemeve, YourTivoli dhe SSP , të prodhuara nga Orb Data. Përbëhen nga...
MË SHUMË
 
Askush nuk u beson këtyre çmimeve
krijuar në Kosovë për Z mobile më 03.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Produkti "Fol me 5" i Z mobile ofronte çmime aq të ulëta për thirrje dhe SMS brenda këtij rrethi, sa që ishte e pabesueshme. Ne e përdorëm këtë...
MË SHUMË
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të...
MË SHUMË
 
Lançimi i Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, MP & Media, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit, duke qenë se dy...
MË SHUMË
 
Një gotë ujë luan rol të madh
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Edukativo-arsimore, Publike & Politike)

Për ta zbutur reduktimin e ujit, ne prodhuam një reklame vetëdijësimi për Ujësjellësin Rajonal të Prishtinës, për ta përçuar një porosi të thjeshtë...
MË SHUMË
 
Ëndërroj...
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore)

Kur na kërkuan të prodhonim një TV reklamë për Kolegjin Universitar Victory, ishin shumë kërkesa që donin plotësuar, për t'i reklamuar drejtimet e...
MË SHUMË
 
Fantastike kur gjërat bëhen për ty  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Kur kërkuan nga ne të krijojmë fushatën për Mikro Kredinë e Credins Bank, ne e imagjinuam një dorë të padukshme duke i bërë të gjitha për biznesin...
MË SHUMË
 
Të ka ikur mendja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Zero është një post-paid paketë krejt ndryshe nga të tjerat në tregun e Shqipërisë. Përveç se do paguash çdo muaj vetëm aq sa shpenzon,...
MË SHUMË
 
Biznesi, tani edhe më lehtë
krijuar në Shqipëri për USAID më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Publike & Politike)

Para se të hapej Qendra Kombëtare e Licensimit (QKL), aplikimi për një licencë specifikë për biznes ishte ankth i vërtetë. Ishte një proces i gjate...
MË SHUMË
 
A nuk do duhej te ishe diku tjetër?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Paketës "What's Up" të AMC-së, e njohur si "The Youth Tool" (Mjeti i të rinjëve), i duhej një ndryshim imazhi që t'i qasej konsumatorëve me më...
MË SHUMË
 
Do shtëpi? Zgjedh cilësi.
krijuar në Kosovë për Xella më 05.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Prodhimtari)

Tullat e prodhuara nga Xella janë në shumë mënyra të ndryshme nga tulla e rëndomtë, gjithmonë përnga aspekti pozitiv. E mbrojnë ambientin, janë...
MË SHUMË
 
Bëje jetën më të lehtë me AMC Easy
krijuar në Shqipëri për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Easy është një shërbim praktik i cili e kryen pikërisht atë që thotë - ta bën jetën më të lehtë. Ky shërbim ia mundëson konsumatorit të ketë...
MË SHUMË
 
Thuaje me ikona  
E sertë krijuar në Kosovë për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

AMC lançoi një produkt të ri dhe të pazakontë, të quajtur Zlango, i krijuar enkas për t'a bërë komunikimin me SMS më argëtues për abonentët e moshës...
MË SHUMË
 
Kanaçja What's Up
krijuar në Shqipëri për AMC më 03.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Duke vazhduar me stilin rebelioz të paketës "What's Up", të dedikuar të të rinjëve, ne krijuam mini fushatën dhe dizajnet për paketimin e ri të...
MË SHUMË
 
Sepse ne mundemi
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 02.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Profesionale)

Kompania e posaformuar, Concord Investment, kishte shumë për të ofruar, por i mungonte identiteti dhe mënyra se si ta shpërndante këtë ofertë më së...
MË SHUMË
 
Një histori në çdo shishe  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Pas një pauze të shkurtër prej ndryshimit të imazhit dhe identitetit të prodhuesit të privatizuar rishtazi, veraria gjigante e Rahovecit e nisi...
MË SHUMË
 
Mbretëria e re e kazinove
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese)

Pas ndryshimit të pronarëve dhe rihapjes, King Casino kërkoi një mënyrë jo të shtrenjtë, por efektive, për të treguar për ndryshimet në menaxhment...
MË SHUMË
 
15 vjet komunikim inteligjent
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 11.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Profesionale)

Për të festuar 15 vjet shumë të suksesshme në biznesin e elektronikës, CCS kërkoi një TV reklamë tërheqëse dhe të buxhetit të ulët, për t'i...
MË SHUMË
 
AMC Karta, me më shumë shërbime  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Me lançimin e AMC SIM kartelës së re me më shumë veçori dhe emër të ri, ne dizajnuam identitetin e ri të produktit, bashkë me paketimin e ri, si dhe...
MË SHUMË
 
What's up Splash & Super Splash
krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Në vazhdimësi me stilin e krijuar paraprakisht të paketës "What's Up", të dedikuar të rinjëve, ne prodhuam dy mini-fushata që i promovojnë ofertat...
MË SHUMË
 
Cila është e jotja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 09.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Ishte koxha sfidë për ta menduar dhe prodhuar fushatën "Fun Tune" për shërbimin Ring Back Tone (muzika që nganjëherë e dëgjon në telefon mobil duke...
MË SHUMË
 
SMS Grand Prix loja shpërblyese
krijuar në Shqipëri për AMC më 08.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Koncepti dhe prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese SMS Grand Prix kërkonte qasje të veçantë, në mënyrë që të tërhiqte sa ma shumë konsumatorë që...
MË SHUMË
 
Dua të bëj TEXT me ty sonte!  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Për ta rifreskuar shërbimin SMS Flirt të AMC-së, nevojitej diçka e re dhe e pazakontë. Vetë shërbimi kishte kohë që ishte aktiv, por i duhej një...
MË SHUMË
 
Çfarë mund të bësh me 250 lekë?
krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Koncepti dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve, reklamave për gazeta dhe revista, broshurave dhe fletushkave për ofertën verore "Çfarë...
MË SHUMË
 
Familja dhe miqtë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke ofruar shërbimin Familja dhe Miqtë për herë të parë, Vala kërkoi nga ne të prodhojmë një fushatë që do të tregonte se sa lirë është të flasësh...
MË SHUMË
 
Pi qumësht në kuti  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Nga ne është kërkuar të prodhojmë një fushatë shtypi për ta ndihmuar rritjen e qumështit në kuti në tregun e Shqipërisë, si dhe të rrisim...
MË SHUMË
 
Bisedat zgjaten, çmimet ulen
krijuar në Kosovë për Vala më 04.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve, Vala për herë të parë ofroi paketa post-paid, të cilat mundësonin biseda shumë më të gjata për çmime shumë më...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN     
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më shumë festimin e ditës më të madhe të historisë së vendit -...
MË SHUMË
 
Lançimi i Posta korporatës
krijuar në Kosovë për PTK më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Me prezentimin e markës së re për herë të parë, Posta e Kosovës e kishte për qëllim që t'i tregojë çdo shtëpie sa shumë i ka përmirësuar shërbimet...
MË SHUMË
 
Mbulueshmëria më e madhe
krijuar në Kosovë për Vala më 12.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Konceptimi, dizajni dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve dhe reklamave për gazeta, për fushatën e mbulueshmërisë së Vala, e cila...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i Vala  
E sertë krijuar në Kosovë për Vala më 11.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Duke qenë operatori i vetëm në Kosovë asokohe, Vala 900 ndërmorri një sërë zhvillimesh teknike për të përmirësuar shërbimin ndaj konsumatorëve, që...
MË SHUMË
 
Shlyerja e borxhit
krijuar në Kosovë për PTK më 10.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Shërbimi i parë i përmirësuar si markë e re, Telekomi i Kosovës ia bëri të gjithë konsumatorëve të mundshme që ta shlyejnë borxhin me këste pa...
MË SHUMË
 
Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me dije se mospagesa e rrymës dhe kyçjet jolegale janë të dënueshme...
MË SHUMË
 
Përfito nga jastëku yt
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Duke e përdorur jastëkun si metaforë, ne prodhuam një TV reklamë që i paraqet Depozitat me Afat si kursimet më të sigurta dhe më tradicionale për...
MË SHUMË
 
Lançimi i Telekomit të Kosovës
krijuar në Kosovë për PTK më 04.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Për herë të parë në treg si markë më vete, Telekomit të Kosovës, modul biznesi i PTK-së, i duhej një lançim imazhi të korporatës. Ne prodhuam...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i PTK
krijuar në Kosovë për PTK më 01.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Publike & Politike)

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim të përgjithshëm të imazhit, i cili njëkohësisht do të...
MË SHUMË
 
Shërbimet e korporatës
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 10.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Pasi na kërkuan të dalim me një koncept dhe produksion të tri reklamave televizive që do ti përshkruanin shërbimet e korporatës Albtelecom, ne...
MË SHUMË
 
008 - SMS ulja e çmimeve
krijuar në Kosovë për Vala më 08.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimeve të operatorit mobil, Vala, rezultoi me ofertën me zbritje të dukshme të çmimeve të SMS-ëve, në €0.08 për...
MË SHUMË
 
Thirrjet ndërkombëtare 50% më lirë
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Si pjesë e përmirësimit të shërbimeve të operatorit mobil, Vala, produkti që ofron thirrje ndërkombëtare me çmim 50% më të ulët kërkonte reklamë të...
MË SHUMË
 
Të dua është vetëm dy fjalë larg
krijuar në Kosovë për Vala më 06.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Operatori mobil, Vala, për herë të parë mundëson SMS ndërkombëtarë, duke kërkuar rritje të trafikut të SMS-ëve dhe në të njëjtën kohë të mos humb në...
MË SHUMË
 
U pjek pitja!
krijuar në Kosovë për Vala më 05.2005 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Zbritja e madhe e çmimit për SIM Kartelat e Vala 900 i mundësonte të gjithëve ta kenë një numër telefoni mobil. Duke iu drejtuar konsumatorëve të...
MË SHUMË
 
Mos u anko, voto!
krijuar në Kosovë për USAID më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Fushata për të nxitur qytetarët të votojnë në zgjedhjet e vitit 2004 kërkonte një mesazh nxitës të fuqishëm, në mënyrë që të rritej numri i...
MË SHUMË
 
Rruga Sesam në gjuhën shqipe  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Me nisjen e TV serialit Sesame Street në gjuhën shqipe, është kërkuar nga ne të prodhojmë materiale edukative, të cilat do iu shpërndaheshin...
MË SHUMË
 
VISA nuk njeh kufi  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 06.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa, Profesionale)

Me t'u futur në tregun kosovar për herë të parë, VISA transmetoi disa TV reklama që përshkruanin situata të ndryshme, të cilat, kur largohej kamera...
MË SHUMË
 
Kreditë Flexi dhe Personale
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 04.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Të krijosh një fushatë për dy produkte të ndryshme kurrë s'është lehtë, edhe nëse ato i përkasin të njëjtës kategori. Edhepse produktet Flexi dhe...
MË SHUMË
 
Londra është më afër se që mendon  
E sertë krijuar në Kosovë për British Airways më 08.2003 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese, Sport & Turizëm)

Prodhimi kreativ i posterit, kartolinës dhe pyetësorit për lojën shpërblyese të British Airways, me titull "Londra është më afër se që mendon", të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe