Tung : Punë : Z mobile
 
Z mobile | 9 projekte
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Fol sa të duash, çka të duash  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Mixha u bë i famshëm në internet nga dy intervista të tij në TV Klan Kosova, ku ai flet për lumturinë dhe nuk ngurron të shprehet në gjuhën...
MË SHUMË
 
Përjeto botërorin me zë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Nga ne u kërkua të promovojmë një ofertë të veçantë të Z mobile, e cila përkonte me kohën kur mbahej Kampionati Botëror i futbollit më 2010. Ne e...
MË SHUMË
 
Gara me penallti
krijuar në Kosovë për Z mobile më 06.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Produksioni, dizajni dhe programimi i një e-mail loje me penallti futbolli për Z mobile, si mjet përcjellës i disa fushatave të Kampionatit Botëror...
MË SHUMË
 
Gëzuar gjithçka
krijuar në Kosovë për Z mobile më 04.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Si pjesë e promocionit për Z mobile, ne u siguruam t'ua urojmë lexuesve të gazetave gati çdo ditë të rëndësishme kombëtare dhe ndërkombëtare, qoftë...
MË SHUMË
 
Askush nuk u beson këtyre çmimeve
krijuar në Kosovë për Z mobile më 03.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Argëtuese)

Produkti "Fol me 5" i Z mobile ofronte çmime aq të ulëta për thirrje dhe SMS brenda këtij rrethi, sa që ishte e pabesueshme. Ne e përdorëm këtë...
MË SHUMË
 
Krijo ekipin tënd  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 02.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Sport & Turizëm)

Për ta promovuar pruduktin "Fol me 10" të Z mobile ishte paksa sfiduese. Një sondazh tregonte se shumë përdorues nuk i vendosin 10 njerëzit më të...
MË SHUMË
 
Lançimi i Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, MP & Media, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit, duke qenë se dy...
MË SHUMË
 
Imazhi i korporatës së Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit. Me dy operatorë mobilë...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe