Tung : Punë : Zyra Zvicerane
 
Zyra Zvicerane | 2 projekte
 
Gjej punë në 4 hapa
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Realizimi i TV reklamës për projektin "Future Job" nga Swiss Cooperation Office, i cili është një website që ofron mundësi punësimi në fushat e...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i hortikulturës
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije)

Logo dhe identiteti për Competitive Fund for Innovation (CFI), dedikuar promovimit dhe zhvillimit të hortikulturës dhe agro prodhimit në Kosovë....
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe