Tung : Punë : Xella
 
Xella | 3 projekte
 
Dizajn dhe publikime për Xella
krijuar në Kosovë për Xella më 08.2009 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari)

Përgjatë bashkëpunimit tonë me Xella, ne kemi krijuar një numër të madh të publikimeve dhe materialeve të tjera të dizajnuara, gjithmonë duke iu...
MË SHUMË
 
Do shtëpi? Zgjedh cilësi.
krijuar në Kosovë për Xella më 05.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Prodhimtari)

Tullat e prodhuara nga Xella janë në shumë mënyra të ndryshme nga tulla e rëndomtë, gjithmonë përnga aspekti pozitiv. E mbrojnë ambientin, janë...
MË SHUMË
 
Xella hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Xella më 09.2007 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Prodhuesi i njohur austriak i tullave, Xella, kërkoi nga ne të organizojmë hapjen solemne të fabrikës në Kosovë në oborr të ndërtesës, në mënyrë që...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe