Tung : Punë : USAID
 
USAID | 5 projekte
 
Libërth për komunat
krijuar në Kosovë për USAID më 03.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajni i libërthit 45-faqësh për USAID, të titulluar "Iniciativa për komuna demokratike dhe efektive - Programi i fondit stimulues", që përfshiu...
MË SHUMË
 
Biznesi, tani edhe më lehtë
krijuar në Shqipëri për USAID më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Publike & Politike)

Para se të hapej Qendra Kombëtare e Licensimit (QKL), aplikimi për një licencë specifikë për biznes ishte ankth i vërtetë. Ishte një proces i gjate...
MË SHUMË
 
Në përkrahje të Gjykatave Administrative
krijuar në Shqipëri për USAID më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i logos për iniciativën në përkrahje të Gjykatave Administrative në Shqipëri, e nisur nga programi Millennium Challenge Corporation Albania...
MË SHUMË
 
Qendra Kombëtare e Regjistrimit
krijuar në Shqipëri për USAID më 09.2007 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i imazhit dhe identitetit të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit (QKR), institucioni përgjegjës për regjistrimin e biznesit dhe çështje tjera...
MË SHUMË
 
Mos u anko, voto!
krijuar në Kosovë për USAID më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Fushata për të nxitur qytetarët të votojnë në zgjedhjet e vitit 2004 kërkonte një mesazh nxitës të fuqishëm, në mënyrë që të rritej numri i...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe