Tung : Punë : AUK
 
AUK | 2 projekte
 
Dil prej shtëpie
krijuar në Kosovë për AUK më 05.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore, Profesionale)

Instituti i Trajnimit dhe Zhvillimit në Universitetin Amerikan të Kosovës (AUK) kërkoi nga ne ta krijonim një fushatë televizive të buxhetit të...
MË SHUMË
 
Apliko tani!
krijuar në Kosovë për AUK më 07.2007 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni dhe shtypi i materialeve të ndryshme për aplikimin e studentëve në Universitetin Amerikan në Kosovë. Na është kërkuar të prodhojmë...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe