Tung : Punë : Raiffeisen Bank
 
Raiffeisen Bank | 8 projekte
 
Festa e fundvitit 2012
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2012 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Pas suksesit të vitit paraprak, Raiffeisen na zgjodhi sërish për ta organizuar festën e fundvitit 2012, me një kërkesë të vetme e të veçantë: të...
MË SHUMË
 
Festa e fundvitit 2011  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2011 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Argëtuese)

Nga ne u kërkua të organizonim festën e fundvitit për të gjithë punëtorët e Raiffeisen Bank në Kosovë. Kërkesa kryesore ishte që kjo të jetë një...
MË SHUMË
 
Përfito nga jastëku yt
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Duke e përdorur jastëkun si metaforë, ne prodhuam një TV reklamë që i paraqet Depozitat me Afat si kursimet më të sigurta dhe më tradicionale për...
MË SHUMË
 
Konto për fëmijë
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 12.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Ilustrim për të identifikuar konton për fëmijë të Raiffeisen Bank, që paraqitet në çdo kartelë me hapjen e llogarisë....
MË SHUMË
 
Superliga e basketbollit
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 09.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Sport & Turizëm)

Dizajni i logos së Superligës së Basketbollit, e cila është e sponzoruar nga Raiffeisen Bank, që është arsyeja se pse kjo logo përmban elemente...
MË SHUMË
 
VISA nuk njeh kufi  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 06.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa, Profesionale)

Me t'u futur në tregun kosovar për herë të parë, VISA transmetoi disa TV reklama që përshkruanin situata të ndryshme, të cilat, kur largohej kamera...
MË SHUMË
 
Kartelat VISA & Electron
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 05.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Dizajnimi i kartelave VISA dhe Electron për Raiffeisen Bank, të cilat përmbajnë simbole lokale dhe ato të korporatës, të kombinuara në një, dhe të...
MË SHUMË
 
Kreditë Flexi dhe Personale
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 04.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Të krijosh një fushatë për dy produkte të ndryshme kurrë s'është lehtë, edhe nëse ato i përkasin të njëjtës kategori. Edhepse produktet Flexi dhe...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe