Tung : Punë : AMC
 
AMC | 11 projekte
 
Të ka ikur mendja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Zero është një post-paid paketë krejt ndryshe nga të tjerat në tregun e Shqipërisë. Përveç se do paguash çdo muaj vetëm aq sa shpenzon,...
MË SHUMË
 
A nuk do duhej te ishe diku tjetër?
krijuar në Shqipëri për AMC më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

Paketës "What's Up" të AMC-së, e njohur si "The Youth Tool" (Mjeti i të rinjëve), i duhej një ndryshim imazhi që t'i qasej konsumatorëve me më...
MË SHUMË
 
Bëje jetën më të lehtë me AMC Easy
krijuar në Shqipëri për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

AMC Easy është një shërbim praktik i cili e kryen pikërisht atë që thotë - ta bën jetën më të lehtë. Ky shërbim ia mundëson konsumatorit të ketë...
MË SHUMË
 
Thuaje me ikona  
E sertë krijuar në Kosovë për AMC më 04.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI, Argëtuese)

AMC lançoi një produkt të ri dhe të pazakontë, të quajtur Zlango, i krijuar enkas për t'a bërë komunikimin me SMS më argëtues për abonentët e moshës...
MË SHUMË
 
Kanaçja What's Up
krijuar në Shqipëri për AMC më 03.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Duke vazhduar me stilin rebelioz të paketës "What's Up", të dedikuar të të rinjëve, ne krijuam mini fushatën dhe dizajnet për paketimin e ri të...
MË SHUMË
 
AMC Karta, me më shumë shërbime  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Me lançimin e AMC SIM kartelës së re me më shumë veçori dhe emër të ri, ne dizajnuam identitetin e ri të produktit, bashkë me paketimin e ri, si dhe...
MË SHUMË
 
What's up Splash & Super Splash
krijuar në Shqipëri për AMC më 10.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Në vazhdimësi me stilin e krijuar paraprakisht të paketës "What's Up", të dedikuar të rinjëve, ne prodhuam dy mini-fushata që i promovojnë ofertat...
MË SHUMË
 
Cila është e jotja?
krijuar në Shqipëri për AMC më 09.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Ishte koxha sfidë për ta menduar dhe prodhuar fushatën "Fun Tune" për shërbimin Ring Back Tone (muzika që nganjëherë e dëgjon në telefon mobil duke...
MË SHUMË
 
SMS Grand Prix loja shpërblyese
krijuar në Shqipëri për AMC më 08.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Argëtuese)

Koncepti dhe prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese SMS Grand Prix kërkonte qasje të veçantë, në mënyrë që të tërhiqte sa ma shumë konsumatorë që...
MË SHUMË
 
Dua të bëj TEXT me ty sonte!  
E sertë krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI)

Për ta rifreskuar shërbimin SMS Flirt të AMC-së, nevojitej diçka e re dhe e pazakontë. Vetë shërbimi kishte kohë që ishte aktiv, por i duhej një...
MË SHUMË
 
Çfarë mund të bësh me 250 lekë?
krijuar në Shqipëri për AMC më 07.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Koncepti dhe prodhimi i TV reklamës, billbordëve, posterëve, reklamave për gazeta dhe revista, broshurave dhe fletushkave për ofertën verore "Çfarë...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe