Tung : Punë : Birra Tirana
 
Birra Tirana | 2 projekte
 
E kuqe pa turp  
E sertë krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 12.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit, nga ne u kërkua diçka e veçantë, dhe ne e bëmë pikërisht atë. Me...
MË SHUMË
 
Po Isa, ku mbeti?
krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Në turmën e pafund të promocioneve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për t'u dalluar një reklamë ishte e doemosdoshme të bëhej e veçantë, më...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe