Tung : Punë : Kosova Banks
 
Kosova Banks | 1 projekt
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012 me komente
(Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Publike & Politike)

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe