Tung : Punë : ASK
 
ASK | 3 projekte
 
Festivali shkollor i filmit
krijuar në Kosovë për ASK më 02.2014 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Identiteti dhe dizajni i Festivalit të 5-të të American School of Kosova (ASK), i cili mbahet për çdo vit në lokalet shkollore dhe i fton nxënësit...
MË SHUMË
 
Promovime shkollore
krijuar në Kosovë për ASK më 12.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajne të ndryshme për promovime të llojllojshme që ofron American School of Kosova, që përfshijnë teste të gjuhës angleze, kurse, konferenca dhe...
MË SHUMË
 
Mirësevini në shkollë
krijuar në Kosovë për ASK më 09.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore)

Dizajni i billbordeve për American School Kosova (ASK), me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, me imazhe vizuele gazmore, që e reflektojnë...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe