Tung : Punë : Direct Debit
 
Direct Debit | 2 projekte
 
Dizajne imazhi korporate
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 02.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë dy-vjeçar me Direct Debit Limited, ne dizajnuam të gjitha materialet e imazhit të korporatës, përfshi broshurat,...
MË SHUMË
 
Website për Direct Debit
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 09.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Banka & Financa, Profesionale)

Si pjesë e bashkëpunimit dy-vjeçar, detyrat tona përfshinë dizajnin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e website-it të Direct Debit, një prej shërbyesve...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe