Tung : Punë : Qyteti i Prishtinës
 
Qyteti i Prishtinës | 5 projekte
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
Prishtina, përherë e re
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 06.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Sponzoruar nga Z mobile, ne dizajnuam materiale shtypi dhe promovuam aktivitetet rinore për Ditën e Çlirimit të Prishtinës, me parullën "Prishtina,...
MË SHUMË
 
Një gotë ujë luan rol të madh
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Edukativo-arsimore, Publike & Politike)

Për ta zbutur reduktimin e ujit, ne prodhuam një reklame vetëdijësimi për Ujësjellësin Rajonal të Prishtinës, për ta përçuar një porosi të thjeshtë...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN     
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më shumë festimin e ditës më të madhe të historisë së vendit -...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe