cheap nfl jerseys Karrota - Puna - Prodhimtari
Tung : Punë : Prodhimtari
 
Prodhimtari | 19 projekte
 
Identitet për raki safrani
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Identiteti dhe etiketat për kompaninë Melos, një prej prodhuesve të rrallë, jo vetëm në Kosovë, të rakisë së safranit, e cila synon tregjet...
MË SHUMË
 
Identiteti për Gacaferi Glass
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Prodhimtari, Profesionale)

Logo dhe identiteti për Gacaferi Glass, kompani që mirret me prodhimin e xhamave.
MË SHUMË
 
E kuqe pa turp  
E sertë krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 12.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Për të promovuar lojën shpërblyese me kapakë të Kuqalashes për festat e fundvitit, nga ne u kërkua diçka e veçantë, dhe ne e bëmë pikërisht atë. Me...
MË SHUMË
 
Po Isa, ku mbeti?
krijuar në Shqipëri për Birra Tirana më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Në turmën e pafund të promocioneve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për t'u dalluar një reklamë ishte e doemosdoshme të bëhej e veçantë, më...
MË SHUMË
 
Bashkon punëdhënësit e punëkërkuesit
krijuar në Kosovë për Luxembourg Dev më 09.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Edukativo-arsimore)

Si vazhdimësi e fushatës së kaluar për Qendrat e Edukimit Promocional nëpër Kosovë, nga ne u kërkua të prodhojmë një fushatë për të promovuar...
MË SHUMË
 
Sempre - gjithmonë, gjithkund  
E sertë krijuar në Kosovë për Sempre më 12.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Të futura rishtas në treg për t'u përballur denjësisht me një produkt të importuar tash 30 vjet, për biskotat Sempre, prodhim vendi, nevojitej një...
MË SHUMË
 
Kampion për vitamina
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Lëngut të frutave Jaffa Champion i nevojitej një fushatë përforcimi imazhi gjatë verës, kushtuar fëmijëve gjatë pushimeve të tyre verore. Ne...
MË SHUMË
 
Shumë dhurata, shumë fruta
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri duke i përdorë disa prej 6,202...
MË SHUMË
 
Dizajn materiali për shtyp
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Profesionale)

Dizajnimi i materialeve të ndryshme për shtyp për kompanine e konstruksioneve metalike "Elsam", duke përfshirë broshura, katalogje, fletushka dhe...
MË SHUMË
 
Kënaqu duke fituar
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 30,501 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Shumë shije, plot shpërblime
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i një fushate për lojën shpërblyese të lëngut të frutave Tango nga Devolli. Reklama tregon një djalë të ri në një dyqan, i cili e sheh se...
MË SHUMË
 
Bota e dhuratave
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Prodhimi i fushatës për lojën shpërblyese të qumështit Vita nga Devolli. Ne e përdorëm paketimin e qumështit në TV reklamë sikur të ishte njëra prej...
MË SHUMË
 
Shijo dhe fito
krijuar në Kosovë për Devolli më 06.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari, Argëtuese)

Realizimi i fushatës për lojën shpërblyese të Devolli Princ Caffe me aktoren e famshme, Leze Qenën, e cila flet për 20,007 shpërblimet, përfshi edhe...
MË SHUMË
 
Dizajn dhe publikime për Xella
krijuar në Kosovë për Xella më 08.2009 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari)

Përgjatë bashkëpunimit tonë me Xella, ne kemi krijuar një numër të madh të publikimeve dhe materialeve të tjera të dizajnuara, gjithmonë duke iu...
MË SHUMË
 
Do shtëpi? Zgjedh cilësi.
krijuar në Kosovë për Xella më 05.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Prodhimtari)

Tullat e prodhuara nga Xella janë në shumë mënyra të ndryshme nga tulla e rëndomtë, gjithmonë përnga aspekti pozitiv. E mbrojnë ambientin, janë...
MË SHUMË
 
Xella hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Xella më 09.2007 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Prodhuesi i njohur austriak i tullave, Xella, kërkoi nga ne të organizojmë hapjen solemne të fabrikës në Kosovë në oborr të ndërtesës, në mënyrë që...
MË SHUMË
 
Identitet për agro prodhues
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2007 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

APC (Agro Product Commerce) është eksportuesi i parë kosovar i këpurdhave të ngrira. Ata më pas zgjeruan veprimtarinë edhe me fruta dhe perime të...
MË SHUMË
 
Llamkos hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Pak kohë pas privatizimit, fabrika e llamarinës, Llamkos, kërkoi nga ne të organizojmë ceremoninë e hapjes solemne, për ti prezentuar pronarët e...
MË SHUMË
 
Kuti e pazakontë qumështi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2004 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Ndryshe nga produktet tjera të ngjashme të qumështit në tregun Kosovar, paketimi i qumështit "Etnik" është bërë me qëllim për t'i tërhequr...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe