Tung : Punë : Klientë tjerë
 
Klientë tjerë | 60 projekte
 
Rimbush dhe fito dyfishin
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Animacioni për ofertën më të freskët të ZOG mobile, ilustrohet me një sqarim të qartë të ofertës dhe rezulton në krijimin e një kaotike të lezeçme,...
MË SHUMË
 
Mbushjet
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Krijimin e animacionit për kartelat rimbushëse ZOG, e kemi punuar me shumë kënaqësi. E shfrytëzuam si mundësi të mirë për konfirmimin e karaktereve,...
MË SHUMË
 
5 cent me krejt operatorët
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Pas lancimit të ZOG mobile, vazhduam me krijimin e reklamës për ofertën e parë. Zogu me zërin më të ëmbël dhe entuziazmin për shpalosjen e ofertës...
MË SHUMË
 
Website i CEL
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Web & Lojëra)

Gjatë konceptimit të webfaqes së CEL-it, apo Qendrës për Barazi dhe Liri Gjinore, u pa e rrugës që kjo faqe të strukturohej thjeshtë dhe lezeçëm, të...
MË SHUMË
 
Identitet për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Shoqatën e Mbështetjes së Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila bën ndërmjetësimin në mes studentëve dhe trajnuesve Kosovar...
MË SHUMË
 
ZOG mobile lancimi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Telekom & TI)

Lancimi i animacionit dhe print materialeve për telefoninë më të re dhe entuziaste të Kosovës - ZOG mobile. Zogu më i ri e njëkohësisht më vigjilent...
MË SHUMË
 
Identitet për ZOG mobile
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2014 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI)

Logo, identitet dhe uebfaqe për telefoninë mobile më të re në Kosovë - ZOG mobile. Koncepti i brendit u përkushtua në një dizajn të mprehtë, i cili...
MË SHUMË
 
Logo identitet për Toka
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Logo dhe identitet për një qendër kreative të edukimit të quajtur Toka, e cila ka për qëllim që t’u mundosojë të rinjëve të moshave 8-18 e më shumë,...
MË SHUMË
 
Identitet për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2014 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajn llogoje për Agjencinë e Arsimit dhe Aftësimit Profesional, e cila ofron trajnime nga profile të ndryshme të shkollave profesionale, duke...
MË SHUMË
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
MË SHUMË
 
Identitet për furrë buke
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Profesionale)

Ne patëm nderin dhe kënaqësinë që ta rifreskojmë identitetin e furrës më të njohur, më tradicionale dhe më simpatike të Mikelit, në qytetin e...
MË SHUMË
 
Identitet për raki safrani
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Identiteti dhe etiketat për kompaninë Melos, një prej prodhuesve të rrallë, jo vetëm në Kosovë, të rakisë së safranit, e cila synon tregjet...
MË SHUMË
 
Zemra më e butë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Dizajni dhe ilustrimi i kopertinës së librit të Rrezearta Reka Thaçit, Zemra më e butë se barku.
MË SHUMË
 
Identiteti për Gacaferi Glass
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Prodhimtari, Profesionale)

Logo dhe identiteti për Gacaferi Glass, kompani që mirret me prodhimin e xhamave.
MË SHUMË
 
Identitet për kompani financiare
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 08.2013 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Zhvillimi i markës dhe identitetit të Frost & Fire, një kompani e riskut dhe shkëmbimit financiar, rishtazi e lançuar në New York City, SHBA....
MË SHUMË
 
Identiteti për Innarch
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Logo, identiteti dhe website i studios së arkitekturës, të quajtur Innarch, e cila rishtas u hap në Prishtinë. Shiko këtu website-in e Innarch....
MË SHUMË
 
Jetës nuk i dihet kurrë  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Banka & Financa)

Produksion kreativ i fushatës së imazhit dhe korporatës për kompaninë e sigurimeve Dardania, njërin prej lojtarëve më të vjetër në treg, i cili...
MË SHUMË
 
Identiteti për Connect
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2012 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Profesionale)

Logo dizajni dhe identiteti i kompanisë së re për Menaxhim dhe Konsulencë, të quajtur "Connect". E punuar në stil të thjeshtëzuar, u realizua duke...
MË SHUMË
 
Ku ti je në rradhë të parë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 07.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Banka Ekonomike, ndër të tjera, krenohet me faktin se është e themeluar me kapital vendor. Nga ne është kërkuar të ideojmë një fushatë e cila do t'i...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dita Nata
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për dyqanin e ndriçimit të quajtur Dita Nata, të koncentruar në shitjen e prodhimeve ndriçuese moderne dhe klasike. Ne e...
MË SHUMË
 
Sa lehtë për tu paguar
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Krijimi i dy billbordëve për bashkëpunimin e markave të mobilerisë ekskluzive Bizzarro dhe Starcard të TEB Bankës, që tregon se sa lehtë është tani...
MË SHUMË
 
Viti ka 365 ditë pushim
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Me futjen në tregun kosovar për herë të parë, VAS Tour kërkoi një fushatë imazhi/promocionale të buxhetit të ulët, për ta promovuar kompaninë, si...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i markës dhe website
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Bashkë me re-dizajnimin e identitetit të Promedia, ne dizajnuam dhe zhvilluam website-in e kësaj kompanie, duke përdorë elemente të markës së re, e...
MË SHUMË
 
Edukim shëndetësor oral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dent In është një klinikë dentale që nga ne kërkoi dizajnimin e logos dhe identitetit për vetë klinikën, OJQ-në, si dhe maskotën për broshurat...
MË SHUMË
 
Dizajne kartelash
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 02.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Viva Cards është një kompani amerikane që prodhon kartela plastike cilësore dhe të dizajnuara bukur, për shumë qëllime, prej kartvizitës së...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i UFC website
krijuar në Zvicër për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Web & Lojëra, Banka & Financa)

Dizajni i pamjes së website-it të Union of Financial Corners, një kompani për transfere parash, me seli në Zvicër, e cila nga ne kërkoi të...
MË SHUMË
 
Dizajne ikonash
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 10.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Sport & Turizëm)

Dizajne të ikonave për website-in dhe identitetin e UFC, si dhe për një software për menaxhimin e dyqaneve të biçikletave me qera. Shiko këtu...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dioklecian
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2011 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Kompanisë së emërtuar nga perandori romak Diokleciani, i cili ishte me origjinë ilire, ia krijuam markën dhe imazhin duke përdorur tipografi dhe...
MË SHUMË
 
Kampion për vitamina
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Lëngut të frutave Jaffa Champion i nevojitej një fushatë përforcimi imazhi gjatë verës, kushtuar fëmijëve gjatë pushimeve të tyre verore. Ne...
MË SHUMË
 
Mbyte erën e djersës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Për të treguar fuqinë e vërtetë të deodorantit Odaban, ne krijuam një reklamë që e tregon fuqinë e erës së djersës, e cila është në gjendje ta mbysë...
MË SHUMË
 
Dizajn materiali për shtyp
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Profesionale)

Dizajnimi i materialeve të ndryshme për shtyp për kompanine e konstruksioneve metalike "Elsam", duke përfshirë broshura, katalogje, fletushka dhe...
MË SHUMË
 
Shijo turizmin rural
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Sport & Turizëm)

Care International kërkoi nga ne të krijonim një fushatë me buxhet shumë të ulët, që do ta promovonte turizmin rural në Novobërdë, i cili ofronte...
MË SHUMË
 
Imagjinoje këtë...
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Prodhimi i dy reklamave informative për software-at e menaxhimit të sistemeve, YourTivoli dhe SSP , të prodhuara nga Orb Data. Përbëhen nga...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Kopertina e biografisë së A. Demaçit
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

E dizajnuam kopertinën e librit për jetën e Adem Demaçit, aktivistit prominent shqiptar, për Shtëpinë Botuese "Rrokullia". Ky dizajn përmban...
MË SHUMË
 
Identiteti për sallonin e bukurisë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2009 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për njërin prej salloneve më prestigjoze të bukurisë në vend, që ofron shërbime të numërta....
MË SHUMË
 
Fantastike kur gjërat bëhen për ty  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa)

Kur kërkuan nga ne të krijojmë fushatën për Mikro Kredinë e Credins Bank, ne e imagjinuam një dorë të padukshme duke i bërë të gjitha për biznesin...
MË SHUMË
 
Shijo klasin, prek diellin
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2009 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Profesionale)

The Touch of Sun është kompleks i mbyllur banimi në Tiranë, që ofron banesa luksoze me çmime shumë të arsyeshme. Nga ne u kërkua të dizajnonim logon...
MË SHUMË
 
Shkolle e re - imazh i ri
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, Edukativo-arsimore)

Dizajni i identitetit për shkollën e re private, fillore dhe të mesme, në Prishtinë, të quajtur Zenit.
MË SHUMË
 
Sepse ne mundemi
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 02.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Profesionale)

Kompania e posaformuar, Concord Investment, kishte shumë për të ofruar, por i mungonte identiteti dhe mënyra se si ta shpërndante këtë ofertë më së...
MË SHUMË
 
Një histori në çdo shishe  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Pas një pauze të shkurtër prej ndryshimit të imazhit dhe identitetit të prodhuesit të privatizuar rishtazi, veraria gjigante e Rahovecit e nisi...
MË SHUMË
 
Mbretëria e re e kazinove
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Argëtuese)

Pas ndryshimit të pronarëve dhe rihapjes, King Casino kërkoi një mënyrë jo të shtrenjtë, por efektive, për të treguar për ndryshimet në menaxhment...
MË SHUMË
 
15 vjet komunikim inteligjent
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 11.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Profesionale)

Për të festuar 15 vjet shumë të suksesshme në biznesin e elektronikës, CCS kërkoi një TV reklamë tërheqëse dhe të buxhetit të ulët, për t'i...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i industrive kreative
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2008 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për INKREA, Agjencia për Zhvillimin e Industrive Kreative, një nismë e Këshillit Britanik (British Council) për t'i mbështetur...
MË SHUMË
 
Hapja e zyrave në Kosovë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2008 me komente
(Promo & Ndodhi, Banka & Financa)

Me hyrjen e BKT-së në tregun kosovar, nga ne u kërkua të organizojmë një ndodhi të paharrueshme që do të shënonte hapjen e filialës së parë në...
MË SHUMË
 
Pi qumësht në kuti  
E sertë krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije)

Nga ne është kërkuar të prodhojmë një fushatë shtypi për ta ndihmuar rritjen e qumështit në kuti në tregun e Shqipërisë, si dhe të rrisim...
MË SHUMË
 
Identitet për agro prodhues
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2007 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

APC (Agro Product Commerce) është eksportuesi i parë kosovar i këpurdhave të ngrira. Ata më pas zgjeruan veprimtarinë edhe me fruta dhe perime të...
MË SHUMË
 
Dërgesë ekspress
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për shërbimin e dërgesave të shpejta ALD Express, që përbëhet nga tipografia e qartë dhe dizajni modern i një dërgese në formë...
MË SHUMË
 
Shërbimet e korporatës
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 10.2006 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Pasi na kërkuan të dalim me një koncept dhe produksion të tri reklamave televizive që do ti përshkruanin shërbimet e korporatës Albtelecom, ne...
MË SHUMË
 
Identiteti i Auditorit Gjeneral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2006 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Publike & Politike)

Dizajni i identitetit të Auditorit Gjeneral në Kosovë, që përmban një helmetë ilire, e cila simbolizon mbrojtjen dhe autoritetin....
MË SHUMË
 
Llamkos hapja e fabrikës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Promo & Ndodhi, Prodhimtari)

Pak kohë pas privatizimit, fabrika e llamarinës, Llamkos, kërkoi nga ne të organizojmë ceremoninë e hapjes solemne, për ti prezentuar pronarët e...
MË SHUMË
 
Me stil për stilistin
krijuar në Barbados për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Stil i thjeshtë, modern dhe femëror, i përdorur për ta krijuar imazhin e një stilisti flokësh në Barbados.
MË SHUMË
 
Shopping kartelat e QMI
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Dizajni i QMI kartelave, një shërbim i ri, i nisur për konsumatorvt besnikë, të cilët do të mbledhnin pikë dhe të shpërbleheshin nga to....
MË SHUMË
 
Shkolla e basketbollit M.R.
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 02.2005 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Sport & Turizëm)

Dizajni dhe ilustrimi i logos dhe imazhit për shkollën e basketbollit "Mark Rodiqi", bashkë me posterin promocional.
MË SHUMË
 
Logo për Oxygen
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Argëtuese)

Dizajni i logos për OJQ-në muzikore, Oxygen.
MË SHUMË
 
Ordinancë mjekuese kineze
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo për ordinancëne e parë në Kosovë për akupunkturë dhe barishte mjekuese kineze.
MË SHUMË
 
Rruga Sesam në gjuhën shqipe  
E sertë krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Argëtuese)

Me nisjen e TV serialit Sesame Street në gjuhën shqipe, është kërkuar nga ne të prodhojmë materiale edukative, të cilat do iu shpërndaheshin...
MË SHUMË
 
Kuti e pazakontë qumështi
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2004 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Ushqim & Pije, Prodhimtari)

Ndryshe nga produktet tjera të ngjashme të qumështit në tregun Kosovar, paketimi i qumështit "Etnik" është bërë me qëllim për t'i tërhequr...
MË SHUMË
 
Identiteti i AmCham
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2004 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa)

Logo dhe identiteti Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (AmCham), që përmban elemente amerikane dhe kosovare.
MË SHUMË
 
O sa mirë me qenë shqiptar  
E sertë krijuar në Shqipëri e Kosovë për Klientë tjerë më 03.2004 me komente
(Markë & Identitet, Sport & Turizëm)

Logo dizajni për "Tifozat Kuq e Zi", adhuruesit e Kombëtares Shqiptare, e cila tanimë është bërë shenja identifikuese e të gjithë adhuruesve të...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe