Tung : Punë : Profesionale
 
Profesionale | 41 projekte
 
Më the të thash
krijuar në Maqedoni për Albafone më 02.2014 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Realizimi i fushatës për ofertën e Albafone "Fol dy javë falas", duke paguar vetem 100 denarë për komunikim pa limit dy javor. Fushata ka përfshirë...
MË SHUMË
 
Identiteti për psikiatrët forenzikë
krijuar në Finlandë për Klientë tjerë më 12.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Dizajnimi i markës, identitetit dhe webfaqes se Whiteray & Delving, kompanisë së konsulencës për psikiatri forenzike, rishtazi të hapur në Helsinki,...
MË SHUMË
 
Identiteti për Enerco
krijuar në Kosovë për Enerco më 11.2013 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Identiteti për Enerco, kompani e importit të karburanteve që po rritet shumë shpejt, që ofron zgjidhje të shumëta energjetike për konsum privat apo...
MË SHUMË
 
Identitet për furrë buke
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2013 me komente
(Markë & Identitet, Ushqim & Pije, Profesionale)

Ne patëm nderin dhe kënaqësinë që ta rifreskojmë identitetin e furrës më të njohur, më tradicionale dhe më simpatike të Mikelit, në qytetin e...
MË SHUMË
 
Identiteti për Gacaferi Glass
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2013 me komente
(Markë & Identitet, Prodhimtari, Profesionale)

Logo dhe identiteti për Gacaferi Glass, kompani që mirret me prodhimin e xhamave.
MË SHUMË
 
Dil prej shtëpie
krijuar në Kosovë për AUK më 05.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Edukativo-arsimore, Profesionale)

Instituti i Trajnimit dhe Zhvillimit në Universitetin Amerikan të Kosovës (AUK) kërkoi nga ne ta krijonim një fushatë televizive të buxhetit të...
MË SHUMË
 
Identiteti për Innarch
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2013 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Logo, identiteti dhe website i studios së arkitekturës, të quajtur Innarch, e cila rishtas u hap në Prishtinë. Shiko këtu website-in e Innarch....
MË SHUMË
 
Identiteti për Connect
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2012 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Profesionale)

Logo dizajni dhe identiteti i kompanisë së re për Menaxhim dhe Konsulencë, të quajtur "Connect". E punuar në stil të thjeshtëzuar, u realizua duke...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dita Nata
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për dyqanin e ndriçimit të quajtur Dita Nata, të koncentruar në shitjen e prodhimeve ndriçuese moderne dhe klasike. Ne e...
MË SHUMË
 
Sa lehtë për tu paguar
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Krijimi i dy billbordëve për bashkëpunimin e markave të mobilerisë ekskluzive Bizzarro dhe Starcard të TEB Bankës, që tregon se sa lehtë është tani...
MË SHUMË
 
Ri-dizajnimi i markës dhe website
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Profesionale)

Bashkë me re-dizajnimin e identitetit të Promedia, ne dizajnuam dhe zhvilluam website-in e kësaj kompanie, duke përdorë elemente të markës së re, e...
MË SHUMË
 
Edukim shëndetësor oral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 04.2012 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dent In është një klinikë dentale që nga ne kërkoi dizajnimin e logos dhe identitetit për vetë klinikën, OJQ-në, si dhe maskotën për broshurat...
MË SHUMË
 
Libërth për komunat
krijuar në Kosovë për USAID më 03.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajni i libërthit 45-faqësh për USAID, të titulluar "Iniciativa për komuna demokratike dhe efektive - Programi i fondit stimulues", që përfshiu...
MË SHUMË
 
Dizajne kartelash
krijuar në SHBA për Klientë tjerë më 02.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Viva Cards është një kompani amerikane që prodhon kartela plastike cilësore dhe të dizajnuara bukur, për shumë qëllime, prej kartvizitës së...
MË SHUMË
 
Identiteti për Dioklecian
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 08.2011 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Kompanisë së emërtuar nga perandori romak Diokleciani, i cili ishte me origjinë ilire, ia krijuam markën dhe imazhin duke përdorur tipografi dhe...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Gjej punë në 4 hapa
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Realizimi i TV reklamës për projektin "Future Job" nga Swiss Cooperation Office, i cili është një website që ofron mundësi punësimi në fushat e...
MË SHUMË
 
Mbyte erën e djersës
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Për të treguar fuqinë e vërtetë të deodorantit Odaban, ne krijuam një reklamë që e tregon fuqinë e erës së djersës, e cila është në gjendje ta mbysë...
MË SHUMË
 
Website i Hotel Victory
krijuar në Kosovë për Victory më 05.2011 me komente
(Web & Lojëra, Sport & Turizëm, Profesionale)

E krijuam këtë website që të reflektojë imazhin luksoz, ekskluzivitetin dhe mikpritjen e Hotelit Victory, duke përdorë PHP dhe MySQL databazë, e...
MË SHUMË
 
Dizajne imazhi korporate
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 02.2011 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë dy-vjeçar me Direct Debit Limited, ne dizajnuam të gjitha materialet e imazhit të korporatës, përfshi broshurat,...
MË SHUMË
 
Website për Direct Debit
krijuar në Britani të Madhe për Direct Debit më 09.2010 me komente
(Web & Lojëra, Telekom & TI, Banka & Financa, Profesionale)

Si pjesë e bashkëpunimit dy-vjeçar, detyrat tona përfshinë dizajnin, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e website-it të Direct Debit, një prej shërbyesve...
MË SHUMË
 
Broshura dhe materiale shtypi
krijuar në Kosovë për Devolli më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Gjatë bashkëpunimit tonë me Qendrën e Automjeteve të Kosovës (QAK), ne kemi dizajnuar dhe prodhuar një numër të madh produktesh shtypi, duke...
MË SHUMË
 
Dizajn materiali për shtyp
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Prodhimtari, Profesionale)

Dizajnimi i materialeve të ndryshme për shtyp për kompanine e konstruksioneve metalike "Elsam", duke përfshirë broshura, katalogje, fletushka dhe...
MË SHUMË
 
Cilësia vërehet nga larg
krijuar në Kosovë për Victory më 08.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Profesionale)

Kërkuan nga ne të prodhojmë një TV reklamë që do ta vendoste Kosova Petrol si kompani udhëheqëse në tregun kosovar. Duke qenë krenarë me cilësinë e...
MË SHUMË
 
Imagjinoje këtë...
krijuar në Britani të Madhe për Klientë tjerë më 05.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Web & Lojëra, Telekom & TI, Profesionale)

Prodhimi i dy reklamave informative për software-at e menaxhimit të sistemeve, YourTivoli dhe SSP , të prodhuara nga Orb Data. Përbëhen nga...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Identiteti për sallonin e bukurisë
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2009 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për njërin prej salloneve më prestigjoze të bukurisë në vend, që ofron shërbime të numërta....
MË SHUMË
 
Shijo klasin, prek diellin
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 05.2009 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Profesionale)

The Touch of Sun është kompleks i mbyllur banimi në Tiranë, që ofron banesa luksoze me çmime shumë të arsyeshme. Nga ne u kërkua të dizajnonim logon...
MË SHUMË
 
Sepse ne mundemi
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 02.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Profesionale)

Kompania e posaformuar, Concord Investment, kishte shumë për të ofruar, por i mungonte identiteti dhe mënyra se si ta shpërndante këtë ofertë më së...
MË SHUMË
 
15 vjet komunikim inteligjent
krijuar në Shqipëri për Klientë tjerë më 11.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI, Profesionale)

Për të festuar 15 vjet shumë të suksesshme në biznesin e elektronikës, CCS kërkoi një TV reklamë tërheqëse dhe të buxhetit të ulët, për t'i...
MË SHUMË
 
Zhvillimi i industrive kreative
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 10.2008 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për INKREA, Agjencia për Zhvillimin e Industrive Kreative, një nismë e Këshillit Britanik (British Council) për t'i mbështetur...
MË SHUMË
 
Lançimi i Posta korporatës
krijuar në Kosovë për PTK më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Me prezentimin e markës së re për herë të parë, Posta e Kosovës e kishte për qëllim që t'i tregojë çdo shtëpie sa shumë i ka përmirësuar shërbimet...
MË SHUMË
 
Dërgesë ekspress
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 11.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo dhe identiteti për shërbimin e dërgesave të shpejta ALD Express, që përbëhet nga tipografia e qartë dhe dizajni modern i një dërgese në formë...
MË SHUMË
 
Broshura të filatelisë
krijuar në Kosovë për PTK më 08.2006 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajne të broshurave të filatelisë për Postën e Kosovës, të dizajnuara çdo herë kur lëshohet nga klienti ndonjë koleksion pullash postale me...
MË SHUMË
 
Me stil për stilistin
krijuar në Barbados për Klientë tjerë më 08.2006 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Stil i thjeshtë, modern dhe femëror, i përdorur për ta krijuar imazhin e një stilisti flokësh në Barbados.
MË SHUMË
 
Identiteti për Genesis
krijuar në Kosovë për Karrota më 09.2005 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni dhe identiteti për konsorciumin e posakrijuar, me emrin Genesis. Logoja është një ambigram, që do të thotë se mund të lexohet edhe nga...
MË SHUMË
 
Shopping kartelat e QMI
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 05.2005 me komente
(Dizajn & Publikime, Profesionale)

Dizajni i QMI kartelave, një shërbim i ri, i nisur për konsumatorvt besnikë, të cilët do të mbledhnin pikë dhe të shpërbleheshin nga to....
MË SHUMË
 
Ordinancë mjekuese kineze
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 12.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Logo për ordinancëne e parë në Kosovë për akupunkturë dhe barishte mjekuese kineze.
MË SHUMË
 
VISA nuk njeh kufi  
E sertë krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 06.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Banka & Financa, Profesionale)

Me t'u futur në tregun kosovar për herë të parë, VISA transmetoi disa TV reklama që përshkruanin situata të ndryshme, të cilat, kur largohej kamera...
MË SHUMË
 
Kartelat VISA & Electron
krijuar në Kosovë për Raiffeisen Bank më 05.2004 me komente
(Dizajn & Publikime, Banka & Financa, Profesionale)

Dizajnimi i kartelave VISA dhe Electron për Raiffeisen Bank, të cilat përmbajnë simbole lokale dhe ato të korporatës, të kombinuara në një, dhe të...
MË SHUMË
 
Identiteti i Karrota
krijuar në Kosovë për Karrota më 02.2004 me komente
(Markë & Identitet, Profesionale)

Dizajni i logos dhe identitetit për Karrota, që ishte emri emri i parë i agjencisë së reklamave të cilën e kemi themeluar....
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe