Tung : Punë : Vetëvendosje
 
Vetëvendosje | 4 projekte
 
Zgjedhjet lokale 2013 - Prishtinë
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni dhe idejimi i platformës së plotë të komunikimit për fushatën e balotazhit në Prishtinë, për Lëvizjen Vetëvendosje!...
MË SHUMË
 
Dizajni i Alternativës
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 07.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni i kopertinës the i brendisë së publikimit të Alternativës Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE!
MË SHUMË
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit. Vizito faqen në Facebook. Ne i...
MË SHUMË
 
Identiteti për Fryma e Re
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2010 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Kjo parti e sapoformuar kërkoi nga ne të dizajnojmë logon e tyre dhe identitetin që do ti përfaqësonte gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2010. Ne...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe