Tung : Punë : PTK
 
PTK | 5 projekte
 
Lançimi i Posta korporatës
krijuar në Kosovë për PTK më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Me prezentimin e markës së re për herë të parë, Posta e Kosovës e kishte për qëllim që t'i tregojë çdo shtëpie sa shumë i ka përmirësuar shërbimet...
MË SHUMË
 
Shlyerja e borxhit
krijuar në Kosovë për PTK më 10.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Shërbimi i parë i përmirësuar si markë e re, Telekomi i Kosovës ia bëri të gjithë konsumatorëve të mundshme që ta shlyejnë borxhin me këste pa...
MË SHUMË
 
Lançimi i Telekomit të Kosovës
krijuar në Kosovë për PTK më 04.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Telekom & TI)

Për herë të parë në treg si markë më vete, Telekomit të Kosovës, modul biznesi i PTK-së, i duhej një lançim imazhi të korporatës. Ne prodhuam...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i PTK
krijuar në Kosovë për PTK më 01.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Publike & Politike)

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim të përgjithshëm të imazhit, i cili njëkohësisht do të...
MË SHUMË
 
Broshura të filatelisë
krijuar në Kosovë për PTK më 08.2006 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajne të broshurave të filatelisë për Postën e Kosovës, të dizajnuara çdo herë kur lëshohet nga klienti ndonjë koleksion pullash postale me...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe