Tung : Punë : MP & Media
 
MP & Media | 4 projekte
 
Snoop Dogg në mahallë  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 07.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, Promo & Ndodhi, MP & Media, Telekom & TI, Argëtuese)

Në bashkëpunim të ngushtë me Z mobile dhe kompani të tjera partnere, organizimi i koncertit të Snoop Dogg në Stadiumin e Qytetit të Prishtinës ishte...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Lançimi i Z mobile  
E sertë krijuar në Kosovë për Z mobile më 01.2010 me komente
(Fushata Reklamimi, MP & Media, Telekom & TI)

Lançimi i Z mobile MVNO (Operator Rrjeti Mobil Virtuel) ishte njëra prej projekteve më sfiduese dhe më të këndëshme të vitit, duke qenë se dy...
MË SHUMË
 
Për gjeneratat e reja të shpikësve  
E sertë krijuar në Kosovë për IPKO më 04.2009 me komente
(Markë & Identitet, MP & Media, Telekom & TI, Edukativo-arsimore)

Dizajn identiteti, posterësh, reklama gazetash dhe shërbime marrëdhëniesh me publikun për IPKO Foundation, institucion që u shpërndan bursa...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe