Tung : Punë : Publike & Politike
 
Publike & Politike | 26 projekte
 
Hartat e linjave të autobusëve
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 11.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Për shkak të mungesës së çfarëdo informate për linjat e autobusëve të Trafikut Urban të Prishtinës, ne vendosëm që t'a dizajnojmë hartën e linjave...
MË SHUMË
 
Zgjedhjet lokale 2013 - Prishtinë
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni dhe idejimi i platformës së plotë të komunikimit për fushatën e balotazhit në Prishtinë, për Lëvizjen Vetëvendosje!...
MË SHUMË
 
Dizajni i Alternativës
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 07.2013 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Dizajni i kopertinës the i brendisë së publikimit të Alternativës Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE!
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN - 5    
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2013 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike, Argëtuese)

I zbuluar për herë të parë në ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008, NEWBORN u bë menjëherë atraksioni i mbrëmjes, simboli i...
MË SHUMË
 
Punë kreative për Panairin Financiar  
E sertë krijuar në Kosovë për Kosova Banks më 10.2012 me komente
(Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Banka & Financa, Publike & Politike)

Panairi Financiar, iniciativë e Shoqatës së Bankave të Kosovës, organizohet çdo vit për të bashkuar bankat, institucionet financiare dhe kompanitë e...
MË SHUMË
 
Libërth për komunat
krijuar në Kosovë për USAID më 03.2012 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajni i libërthit 45-faqësh për USAID, të titulluar "Iniciativa për komuna demokratike dhe efektive - Programi i fondit stimulues", që përfshiu...
MË SHUMË
 
Website i EUICC
krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 12.2011 me komente
(Web & Lojëra, Publike & Politike)

Dizajnimi i website-it të EUICC (EU Information and Cultural Centre) është krijuar enkas për t'i reflektuar vlerat Evropiane të kësaj qendre, dhe...
MË SHUMË
 
Duaje tënden  
E sertë krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 09.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

"Duaje tënden" është një nismë në bashkëpunim me Lëvizjen VETËVENDOSJE! me qëllim promovimi të prodhimeve të vendit. Vizito faqen në Facebook. Ne i...
MË SHUMË
 
Kah me shku?
krijuar në Shqipëri e Kosovë për Karrota më 07.2011 me komente
(Markë & Identitet, Web & Lojëra, Publike & Politike, Argëtuese, Profesionale)

Ky website është nismë e jona vetanake, për të kontribuar në shërbimet shqiptare online, të cilave iu mungon përmbajtja në fusha të ndryshme. Kishte...
MË SHUMË
 
Gjej punë në 4 hapa
krijuar në Kosovë për Zyra Zvicerane më 06.2011 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Realizimi i TV reklamës për projektin "Future Job" nga Swiss Cooperation Office, i cili është një website që ofron mundësi punësimi në fushat e...
MË SHUMË
 
Identiteti për Fryma e Re
krijuar në Kosovë për Vetëvendosje më 11.2010 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Kjo parti e sapoformuar kërkoi nga ne të dizajnojmë logon e tyre dhe identitetin që do ti përfaqësonte gjatë fushatës zgjedhore të vitit 2010. Ne...
MË SHUMË
 
Prishtina, përherë e re
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 06.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Sponzoruar nga Z mobile, ne dizajnuam materiale shtypi dhe promovuam aktivitetet rinore për Ditën e Çlirimit të Prishtinës, me parullën "Prishtina,...
MË SHUMË
 
Takim për osteoporozën
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 03.2010 me komente
(Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, MP & Media, Publike & Politike, Profesionale)

Në bashkëpunim me Shoqatën e Osteoporozës së Kosovës, Roche kërkoi nga ne të organizojmë një takim pune për Osteoporozën, trajtimin dhe...
MË SHUMË
 
Një gotë ujë luan rol të madh
krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 08.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Ushqim & Pije, Edukativo-arsimore, Publike & Politike)

Për ta zbutur reduktimin e ujit, ne prodhuam një reklame vetëdijësimi për Ujësjellësin Rajonal të Prishtinës, për ta përçuar një porosi të thjeshtë...
MË SHUMË
 
Biznesi, tani edhe më lehtë
krijuar në Shqipëri për USAID më 06.2009 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Publike & Politike)

Para se të hapej Qendra Kombëtare e Licensimit (QKL), aplikimi për një licencë specifikë për biznes ishte ankth i vërtetë. Ishte një proces i gjate...
MË SHUMË
 
Në përkrahje të Gjykatave Administrative
krijuar në Shqipëri për USAID më 01.2009 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i logos për iniciativën në përkrahje të Gjykatave Administrative në Shqipëri, e nisur nga programi Millennium Challenge Corporation Albania...
MË SHUMË
 
Libri i vogël i kuq  
E sertë krijuar në Kosovë për Karrota më 12.2008 me komente
(Dizajn & Publikime, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

Libri i vogël i kuq është një publikim vetëpromovues i Ogilvy | Karrota në formë të një libri të vogël, që përmban një fjalorth të terminologjisë së...
MË SHUMË
 
Eja n'Evropë  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 05.2008 me komente
(Markë & Identitet, Dizajn & Publikime, Promo & Ndodhi, Edukativo-arsimore, Publike & Politike, Argëtuese)

"Eja n'Evropë" ishte një program edukativ-argëtues i financuar nga Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), me qëllim që t'i përfshijë qytetarët e Kosovës...
MË SHUMË
 
Monumenti NEWBORN     
E sertë krijuar në Kosovë për Qyteti i Prishtinës më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Promo & Ndodhi, Publike & Politike)

Vetëm 11 ditë para se të ndodhte, ne na erdhi një ide që do ta ngjallte edhe më shumë festimin e ditës më të madhe të historisë së vendit -...
MË SHUMË
 
Lançimi i Posta korporatës
krijuar në Kosovë për PTK më 02.2008 me komente
(Fushata Reklamimi, Publike & Politike, Profesionale)

Me prezentimin e markës së re për herë të parë, Posta e Kosovës e kishte për qëllim që t'i tregojë çdo shtëpie sa shumë i ka përmirësuar shërbimet...
MË SHUMË
 
Qendra Kombëtare e Regjistrimit
krijuar në Shqipëri për USAID më 09.2007 me komente
(Markë & Identitet, Publike & Politike)

Dizajni i imazhit dhe identitetit të Qendrës Kombëtare të Regjistrimit (QKR), institucioni përgjegjës për regjistrimin e biznesit dhe çështje tjera...
MË SHUMË
 
Edhe rryma është produkt që blehet e kursehet  
E sertë krijuar në Kosovë për Unioni Europian më 08.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Na u kërkua të krijojmë një fushatë sensibilizuese, që t'ua bëjmë konsumatorëve me dije se mospagesa e rrymës dhe kyçjet jolegale janë të dënueshme...
MË SHUMË
 
Identiteti i ri i PTK
krijuar në Kosovë për PTK më 01.2007 me komente
(Fushata Reklamimi, Markë & Identitet, Telekom & TI, Publike & Politike)

Korporata më e madhe publike në vend, Posta dhe Telekomi i Kosovës, kërkoi ndryshim të përgjithshëm të imazhit, i cili njëkohësisht do të...
MË SHUMË
 
Identiteti i Auditorit Gjeneral
krijuar në Kosovë për Klientë tjerë më 09.2006 me komente
(Markë & Identitet, Banka & Financa, Publike & Politike)

Dizajni i identitetit të Auditorit Gjeneral në Kosovë, që përmban një helmetë ilire, e cila simbolizon mbrojtjen dhe autoritetin....
MË SHUMË
 
Broshura të filatelisë
krijuar në Kosovë për PTK më 08.2006 me komente
(Dizajn & Publikime, Publike & Politike, Profesionale)

Dizajne të broshurave të filatelisë për Postën e Kosovës, të dizajnuara çdo herë kur lëshohet nga klienti ndonjë koleksion pullash postale me...
MË SHUMË
 
Mos u anko, voto!
krijuar në Kosovë për USAID më 11.2004 me komente
(Fushata Reklamimi, Dizajn & Publikime, Publike & Politike)

Fushata për të nxitur qytetarët të votojnë në zgjedhjet e vitit 2004 kërkonte një mesazh nxitës të fuqishëm, në mënyrë që të rritej numri i...
MË SHUMË
 
Rekomandoje këtë faqe